Elokuvan sisällöt tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslainsäädännön näkökulmasta

Pe 8.3. | 10:30–12:00 | Industry Centre: Terde | Suomeksi

Haluaisitko oppia, miten sisällöntekijänä voit edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta tuotannossasi? WIFT Finlandin järjestämä paneelikeskustelu pureutuu tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslainsäädännön käytännön soveltamiseen elokuvatuotannoissa, erityisesti sisällönkehityksen näkökulmasta. Tarjoamme konkreettisia esimerkkejä ja ohjeita siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon suunnitellessa kohderyhmää, tarinan sisältöjä, näkökulmahenkilöä ja roolihahmojen henkilökohtaisia ominaisuuksia.

Paneelissa puhuvat taideyliopiston Teatterikorkeakoulun näyttelijäntaiteen professori, näyttelijä ja WIFT Finland ry:n hallituksen puheenjohtaja Elina Knihtilä, käsikirjoittaja-dramaturgi Onerva Hannula, ohjaaja Taku Kaskela ja ohjaaja Pauliina Feodoroff. Paneelin alustajana ja vetäjänä toimii Wiftin entinen toiminnanjohtaja, nykyinen juristimme Eeva-Sofia Anttonen.

 

What the WIFT, 10 Years! – verkostoitumistilaisuus
To 7.3. | 18:00-19:00  | Vooninki

Tule tapaamaan elokuva- ja tv-alan naisvaikuttajia ja nostamaan malja Women in Film & TV WIFT Finlandin 10-vuotisjuhlan kunniaksi! Tapahtuma on tarkoitettu uusille ja vanhoille jäsenille ja niille jotka ovat kiinnostuneita luomaan tiiviimpää sisarverkostoa alalle. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös liittyä jäseneksi.

 

Women in Film & Television Finlandin logo.