Saavutettavuus

1. Finnkino Cine Atlas

Koskikeskus, Hatanpään valtatie 1

 

Sisäänkäynti

Koskikeskuksen kaikki sisäänkäynnit ovat esteettömiä. Myös kauppakeskuksessa pääsee liikkumaan esteettömästi hissejä käyttäen. Festivaalin pääsisäänkäynti on Koskenrannan sisäänkäynti (kuva 1), josta löytyy sähköiset liukuovet sekä luiska.

Koskenrannan sisäänkäynti

Sorinportin sisäänkäynti

Koskenportin sisäänkäynti

Elokuvateatteri

Kaikkiin Cine Atlaksen elokuvasaleihin on mahdollista tehdä tilaa pyörätuoleille. Saliin 1 ja 4 pääsy on mahdollista vain henkilökunnan avustuksella. Saleihin 2 ja 3 pääsee pyörätuolilla suoraan aulasta, pyörätuolipaikat ovat salin eturivissä.

WC-tilat

Cine Atlaksesta löytyy yksi esteetön WC. Lisää esteettömiä WC-tiloja on Koskikeskuksen 0. ja 1. kerroksissa.

Kulku kauppakeskuksen muihin kerroksiin

Cine Atlaksesta 0-kerroksesta pääsee kauppakeskukseen joko liukuportaita tai hissiä käyttämällä. Hissi löytyy käytävältä Cine Atlaksen sisäänkäynnin takaa.

Kulku Cine Atlakseen kauppakeskuksen 1. kerroksesta

Hissi kauppakeskuksesta Cine Atlakseen

2. Arthouse Cinema Niagara

Kehräsaari B
Sisäänkäynti Niagaraan

Rakennuksen ulko-ovi on ulospäin avattava lasiovi. Ulko-ovelta lipunmyyntipisteelle ja elokuvasaliin tullessa on kaksi noin 5 cm korkeaa kynnystä. Tapahtumapaikan henkilökunta avustaa tarvittaessa kynnysten yli.

Elokuvateatteri

Niagaran elokuvasalin etuosassa on kaksi pyörätuolipaikkaa. Elokuvasalissa on induktiosilmukka. Lipunmyynnissä ja ravintolan puolella ei ole induktiosilmukkaa.

WC-tilat

Elokuvateatterin käytävällä on esteetön WC.

Niagaran sisäänkäynti

3. Yo-talo

Yo-talon pääsisäänkäynnillä on pyörätuolikäyttöön tarkoitettu ramppi. Pääsisäänkäynnin edessä on tilaa invataksille. Sisätiloissa on tilaa kulkea pyörätuolilla ja rollaattorilla lukuunottamatta tanssilattian reunoilla kulkevaa koroketta.

WC-tilat

Yo-talolla ei ole erillisiä esteettömiä vessoja.

4. Tuulensuun Palatsi

Palatsin pääoven edessä on rappuset, joihin saa pyydettäessä 90 cm leveän luiskan.

Ravintola/katsomotila, narikka sekä itse saapuminen Tuulensuun Palatsiin ovat kaikki samassa kerroksessa. Katsomoon pääsee pyörätuolilla ilman erillistä ramppia, mutta se on jaettu eri tasoihin, joihin ei pääse pyörätuolilla.

Henkilökunta on koulutettu opastamaan ja avustamaan liikunta- ja aistirajoitteisia asiakkaita.

WC-tilat

Esteetön WC sijaitsee narikan takana saapumiskerroksessa. Oviaukon leveys on 92 cm.

5. Tampereen tuomiokirkko

Kirkkosali ja katutason tilat ovat esteettömiä. Esteetön sisäänkäynti Rautatienkadulta. Luiska käytettävissä tilaisuuksien aikana ja tarvittaessa. Kirkkosalissa on induktiosilmukka. Avustavat koirat ovat tervetulleita.

WC-tilat

Esteetön WC sijaitsee kirkkosalin takaosassa, vasemmalla puolella pääovelta katsottuna. Koko n. 1,7 x 1,7 m.

6. Tapahtumakeskus

Vooninki: Tilat ovat samassa kerroksessa, katutasossa. Ei rappusia tai korkeita kynnyksiä. Edessä WC-tilat, myös esteetön inva-wc. Koko tila on toimiva liikuntarajoitteisille.

Terde:  Tila on kahdessa tasossa, sisällä rappuset. Tilan ylätasanteelle pääsee pyörätuolilla, joten se on esteetön. Pyörätuoli Terden ja Vooningin keskellä olevassa aulassa. Tilan yhteydessä käytetään samoja WC-tiloja kuin Vooningissakin.