Tapahtumapaikat

Voit lukea lisää tapahtumapaikkojen saavutettavuudesta Saavutettavuus-sivulta.

1. Finnkino Cine Atlas

Koskikeskus, Hatanpään valtatie 1
Pohjakerros, käynti Koskenrannan ovista

2. Arthouse Cinema Niagara

Kehräsaari B

3. Yo-talo

Kauppakatu 10

4. Tuulensuun palatsi

Hämeenkatu 30

5. Tampereen tuomiokirkko

Tuomiokirkonkatu 3b

6. Tapahtumakeskus

Väinö Linnan aukio 13

7. Original Sokos Hotel Ilves (Guest Info)

Hatanpään valtatie 1

1. KOSKIKESKUS, FINNKINO CINE ATLAS

SAAPUMINEN

Kävellen

Festivaalin pääsisäänkäynti on Koskenrannan sisäänkäynti.

Polkupyörällä

Kauppakeskuksen polkupyöräparkkeja on Koskenrannassa, Suvantokadun kulmassa, Suvantokadulla ja Hatanpään valtatiellä (huomioi talviolosuhteet; osa polkupyöräparkeista voi olla pois käytöstä)

Julkisilla liikennevälineillä

Rautatieasemalta Koskikeskukseen on matkaa noin 300m. Linja-autoasemalta Koskikeskukseen on matkaa noin 150m. Tampereen paikallisliikenteen (TKL) lähimmät pysäkit ovat Koskipuiston ja Sorin aukion pysäkit, joiden reitit ja aikataulut voi katsoa Nyssen reittioppaasta.

Autolla

Auton voi pysäköidä kauppakeskuksen parkkihalliin P-Koskikeskukseen. Parkkihalliin sisäänajo on Suvantokadun puolella. Pysäköinti on pysäköintihallissa kaikille maksullista. Koskikeskuksen pysäköintihallissa on neljä sähköautojen latauspistettä.

Katso lisätietoa pysäköinnistä P-Koskikeskuksessa.

Esteettömästi

Kauppakeskukseen pääsee esteettömästi sisään jokaisesta sisäänkäynnistä. Koskenportin, Sorinportin ja Koskenrannan sisäänkäynneillä on luiskat, joita pitkin pääsee kulkemaan esteettömästi, ja Otavalan tunnelin sisäänkäynnillä on käytettävissä hissi. Myös kauppakeskuksen sisällä pääsee liikkumaan esteettömästi hissejä käyttäen.

Taksin saapumispaikka on Hatanpään valtatien ja Suvantokadun kulmaukseen. Maksuttomat, esteettömät autopaikat (3 kpl) sijaitsevat Suvantokadulla.

YLEISÖ-WC:T

Ilmaiset WC-tilat sijaitsevat 0., 1. ja 3. kerroksissa. Esteettömät WC:t sijaitsevat 0. ja 1. kerroksissa.

2. ARTHOUSE CINEMA NIAGARA

SAAPUMINEN

Kävellen

Arthouse Cinema Niagaran sisäänkäynti on Kehräsaaressa, punaisten tiilirakennusten ”sisäpihalla”. Kävelymatka Cine Atlaksesta Kehräsaareen kestää noin viisi minuuttia.

Polkupyörällä

Polkupyörän voi jättää parkkiin Kehräsaaren sisäpihalle.

Julkisilla liikennevälineillä

Sekä rautatieasemalta että linja-autoasemalta on matkaa Niagaran noin 600m. Tampereen paikallisliikenteen (TKL) lähimmät pysäkit ovat Koskipuiston, Sorin aukion ja Keskustorin pysäkit, joiden reitit ja aikataulut voit katsoa Nyssen reittioppaasta.

Autolla

Kehräsaarta lähin kaikille avoin pysäköintipaikka on P-Koskikeskus. Parkkihalliin sisäänajo on Suvantokadun puolella. Pysäköinti on pysäköintihallissa kaikille maksullista. Koskikeskuksen pysäköintihallissa on neljä sähköautojen latauspistettä.

Katso lisätietoa pysäköinnistä P-Koskikeskuksessa.

Esteettömästi

Taksi/muu autokyyti voi jättää ja noutaa asiakkaat noin kahdenkymmenen metrin päästä ulko-ovelta. Maksuttomat, esteettömät autopaikat (3 kpl) sijaitsevat sijaitsevat Suvantokadulla lähellä P-Koskikeskusta.

Rakennuksen ulko-ovi on ulospäin avattava lasiovi. Ulko-ovelta lipunmyyntipisteelle ja elokuvasaliin tullessa on kaksi noin 5 cm korkeaa kynnystä. Tapahtumapaikan henkilökunta avustaa tarvittaessa kynnysten yli.

YLEISÖ-WC:T

Elokuvateatterin ja kahvila Daisyn asiakkaille ilmaiset WC-tilat sijaitsevat Daisyn tiloissa ulko-ovelta katsottuna heti oikealla. Esteetön WC sijaitsee elokuvateatterin käytävällä.