Saavutettavuusseloste

Saavutettavuus tamperefilmfestival.fi -sivustolla

Tampereen elokuvajuhlien verkkosivut (www.tamperefilmfestival.fi) on julkaistu 16.2.2020.

Tampereen elokuvajuhlat pyrkii takaamaan verkkosivuston saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee tamperefilmfestival.fi -verkkosivustoa. Saavutettavuusseloste on laadittu 6.4.2022.

Verkkosivuston saavutettavuuden tila

Tampereen elokuvajuhlien verkkosivusto täyttää kriittiset Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 AA-tason saavutettavuusvaatimukset. Digipalvelun saavutettavuus on arvioitu automaattisen tarkastuksen ja itsearvioinnin avulla. Sivuston teknisestä toteutuksesta  on vastannut Creative Crue Oy.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto sisältää linkkejä ulkopuolisille sivustoille sekä sosiaalisen median alustoille. Ulkopuolisten sivustojen tai sosiaalisen median alustojen saavutettavuutta ei pystytä takaamaan.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro meille havaitsemasi saavutettavuuspuute ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.  Sähköpostitse osoitteeseen office@tamperefilmfestival.fi tai puhelimitse numeroon +358 3 223 5681.

Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen Tampereen elokuvajuhlilta saamaasi vastaukseen saavutettavuuspuutteen ilmoitukseesi tai et saa vastausta kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
Sähköposti: saavutettavuus(at)avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Selvityspyynnön voi tehdä myös nettilomakkeen kautta täältä. 

Siirry valvontaviranomaisen ohjesivustolle www.saavutettavuusvaatimukset.fi.