Liput

Tampereen elokuvajuhlien kaikki liput vuodelle 2024 ovat myynnissä 14.2. klo 12 alkaen Lippu.fi-verkkokaupassa ja -myyntipisteillä.

Festivaalin oma lipunmyyntipiste Finnkino Cine Atlaksessa aukeaa 4.3. ja Arthouse Cinema Niagaran lipunmyyntipiste festivaalin alkaessa keskiviikkona 6.3.

Elokuvajuhlien lipunmyynnistä vastaa Lippu.fi. Lipunostoon liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Lippu.fi:n asiakaspalveluun.

 

ELOKUVATEATTERINÄYTÖSTEN HINNAT

Yksittäisliput 12 € + tilausmaksu*
 • Alennusryhmät 10 € +tilausmaksu*
  (opiskelija, eläkeläinen, työtön, varushenkilö, siviilipalvelus)
Palkittujen elokuvien näytökset 14,50 € + tilausmaksu*
TUFF – Trash & Underground Film Festival 14,50 € + tilausmaksu*
Palkintoseremonia 20 € + tilausmaksu*

(sis. narikkamaksun sekä palkittujen elokuvien näytöksen)

 

Ympäristölippu Lipputuotteita voi ostaa myös ympäristölippuna, jolloin lipun hintaan lisätään 2 €. Tämä osuus lahjoitetaan Luonnonperintösäätiön Suojele pala Pirkanmaata -kampanjaan. Lisätietoja kampanjasta löytyy Luonnonperintösäätiön verkkosivuilta.

* Tilausmaksu on tilauskohtainen ja määräytyy toimitustavan mukaan.

Pyörätuolipaikan lippuun kuuluu myös lippu saattajalle.

Osta lippuja

SARJAKORTTIEN HINNAT

Sarjakortti 60 €*:
 • 6 näytöslippua (sis. normaalihintaiset näytökset (12 €) sekä palkittujen elokuvien näytökset (14,50 €); EI palkintoseremonia, Trash & Underground Film Festival)
 • ohjelmakirja
Supersarjakortti 85 €*:
 • 10 näytöslippua (sis. normaalihintaiset näytökset (12 €) sekä palkittujen elokuvien näytökset (14,50 €); EI palkintoseremonia, Trash & Underground Film Festival)
 • ohjelmakirja

 

Ympäristölippu Sarjakortteja voi ostaa myös ympäristölippuna, jolloin lipun hintaan lisätään 2 €. Tämä osuus lahjoitetaan Luonnonperintösäätiön Suojele pala Pirkanmaata -kampanjaan. Lisätietoja kampanjasta löytyy Luonnonperintösäätiön verkkosivuilta.

* Tilausmaksu on tilauskohtainen ja määräytyy toimitustavan mukaan.

Osta sarjakortti

Näytöslippujen ja materiaalien lunastus

 • Sarjakortit vaihdetaan näytöslippuihin 14.2. alkaen Lippu.fi-verkkokaupassa osoitteessa www.lippu.fi/tff-sarjakortti ja -myyntipisteillä sekä 4.3. alkaen elokuvajuhlien omissa lipunmyyntipisteissä.
 • Sarjakorttiin kuuluvan ohjelmakirjan voi hakea 4.3. alkaen elokuvajuhlien omasta lipunmyyntipisteestä Koskikeskuksen Cine Atlaksessa.
 • Näytösliput lunastetaan sarjakortissa olevan yksilöllisen koodin avulla. Liput voi lunastaa verkkokaupassa ja myyntipisteillä. Saat lipun oston yhteydessä tarkemmat ohjeet lippujen lunastukseen.

Sarjakorttien käyttö- ja peruutusehdot

 • Sarjakortit ovat voimassa 10.3.2024 asti.
 • Sarjakortteihin kuuluvat liput eivät ole henkilökohtaisia eli lippupaketin voi halutessaan jakaa useamman henkilön kesken.
 • Sarjakortin voi ostaa kulttuuriedulla Lippu.fi:n myyntipisteistä tai Lippu.fi:n kulttuurietu-verkkokaupasta. Huomaathan, että kulttuuriedulla ostettaessa sarjakortin näytösliput on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön.
 • Huomaathan, että sarjakorttiin kuuluvat näytösliput ovat vain festivaalin tapahtumapaikoilla toteutuviin näytöksiin. Festivaalin verkkotapahtumiin on erillinen lipunmyynti.
 • Festivaalin peruuntuessa tai muuttuessa vain verkkofestivaaliksi sarjakortin voi käyttää vuoden 2025 festivaalilla tai palauttaa Lippupisteelle.
 • Lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin paitsi tapahtuman peruuntuessa. Huomioithan, että rahapalautuksissa palautetaan lipun hinta, ei Lippu.fi palvelumaksua tai toimituskuluja.
 • Festivaalilla noudatetaan maaliskuussa vallitsevia viranomaisten terveysturvallisuusohjeita.
 • HUOM! Suosittelemme, että liput ostetaan joko elokuvajuhlien omista lipunmyyntipisteistä, Lippupisteen verkkokaupasta tai Lippupisteen myyntipisteistä. Näin voimme taata, että ostetut liput ovat todelliset ja oikeuttavat sisäänpääsyyn tapahtumiimme.

Tilausmaksut

 • Lippu.fi-verkkokauppa – 1,50 € / tilaus + mahdollinen toimitusmaksu (mobiililipputoimitus 0 €)
 • Lippu.fi-myyntipisteet – 3 € / tilaus
 • Lippu.fi  lippujen palvelumaksu R-kioskilla 3 € / tilaus + 1 € / lippu
 • Elokuvajuhlien omat lipunmyyntipisteet – ei tilausmaksuja
 • Huom! Sarjakorttiin kuuluvien lippujen lunastamisesta ei peritä erillistä tilausmaksua verkkokaupassa ja elokuvajuhlien omilla lipunmyyntipisteillä. Lippupisteen myyntipisteiltä lippuja lunastaessa tilaukseen lisätään 3 €:n tilausmaksu / tilaus.

Lippu.fi asiakaspalvelu

Lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta:

Puh. 0600 900 900 (Puhelun hinta 2 €/alk.min + mpm/pvm)

Kuluttajapalvelut lipun ostaneelle:

Puh. 030 514 214 (Puhelun hinta 0,084 €/min)

Tampereen elokuvajuhlien omat myyntipisteet 4.–10.3.

Finnkino Cine Atlas 4.–10.3.
Koskikeskus, Hatanpään valtatie 1

ma 12:00–18:30
ti 11:00–19:00
ke 08:00–21:15
to 08:00–21:30
pe 08:30–21:30
la 08:30–22:00
su 09:30–17:00

Arthouse Cinema Niagara 6.–9.3.
Kehräsaari B

ke 14:00–21:15
to 08:30–20:30
pe 09:00–21:00
la 09:00–21:15

Maksutavat elokuvajuhlien omissa myyntipisteissä:
 • Korttimaksu, kulttturisetelit (Smartum, Virike, Tyky+), Edenred-kortti sekä mobiilisovellukset (ePassi, SmartumPay, MyEdenred)
 • Emme vastaanota käteismaksuja. 

HUOM! Verkkonäytösten lippuja ei voi ostaa Tampereen elokuvajuhlien lipunmyyntipisteiltä.

Meillä käy Kaikukortti.   Kaikukortti

Kaikukortilla voi lunastaa lippuja festivaaliviikolla ke–pe esitettäviin klo 09:30–16:45 alkaviin perushintaisiin (12 €) näytöksiin. Max. 3 lippua eri näytöksiin / päivä. Lunastus ainoastaan elokuvajuhlien omilta myyntipisteiltä kuluvan päivän aikana viimeistään 30 min ennen näytöstä. Lippuja on rajoitettu määrä jokaiseen näytökseen, eikä niitä ei voi varata etukäteen.

Kaikukortti on henkilökohtainen ja lippuja lunastaessa on varauduttava näyttämään sekä Kaikukortti että henkilöllisyystodistus. Kaikukorttiin merkityt kaikukortinhaltijan lapset tai lapsenlapset voivat saada ilmaisliput siinä tapauksessa, jos he ovat Kaikukortin haltijan kanssa menossa näytökseen. Kaikukortin haltija saa yhden avustajan/tulkin maksutta näytökseen.