Verkkonäytökset

Elokuvateatterin istuimet ja ihmisiä / Movie theater seats and people

Verkkonäytökset 6.–17.3.2024
(akkreditoituneille vieraille 31.3. asti)

Tampereen elokuvajuhlien kansainvälisen kilpailun, kotimaisen kilpailun ja Generation XYZ -kilpailun elokuvat ovat katsottavissa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta Festhome TV -alustalla 6.–17.3.2024.

Elokuvajuhlien Festhome TV -sivu aukeaa ja verkkolipunmyynti alkaa 6.3. Festhome TV -sivusto toimii englanniksi ja vaatii kirjautumisen.

Näytökset ovat katseltavissa vain Suomessa. Ainoastaan akkreditoituneet vieraat voivat katsoa verkkonäytöksiä maailmanlaajuisesti.

Hinnat

ONLINE-PASSI 80 €
Online-passilla saat rajattoman katseluoikeuden kaikkiin festivaalin näytöksiin Festhome TV:ssä 6.–17.3.

YKSITTÄISLIPUT 8 €
Verkosta ostettuna yksittäislipulla saat katseluoikeuden yhteen valitsemaasi elokuvanäytökseen.

Festhome TV

POIKKEUKSET FESTHOME TV:N OHJELMISTOSSA

Seuraavia elokuvia ei ole katsottavissa Festhome TV:ssä, tai niiden katseluaika on rajoitettu.

Ei ollenkaan katsottavissa Festhome TV:ssä:

Kansainvälinen kilpailu 2: Veden varassa
The River That Never Ends

Kansainvälinen kilpailu 9: Perhesiteet
L’été des chaleurs

 

Katseluaika maksaville asiakkaille 6.–10.3. Akkreditoituneille normaali katseluaika.

Kansainvälinen kilpailu 9: Perhesiteet
La Saison Pourpre

Kansainvälinen kilpailu 10: Animaatiot
Wander to Wonder
Flower Show
Drijf
Nun Or Never!

Kotimainen kilpailu 9: Lyhyet
Nun Or Never!

Kotimainen kilpailu 10: Lyhyet
Flower Show

Festhome TV:n käyttöönotto

Jos käytät Festhome TV -palvelua ensimmäistä kertaa, sinun tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Rekisteröitymiseen tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

 1. Avaa sivusto tv.festhome.com  
 2. Klikkaa “Login”-henkilökuvaketta etusivun oikeassa ylänurkassa.
 3. Jos sinulla ei ole aiempia Festhome TV-tunnuksia, valitse vaihtoehto “Register”.
 4. Täytä ensimmäiseen kenttään sähköpostiosoite ja kahteen seuraavaan kenttään valitsemasi salasana. Salasanan on oltava yli 8 merkkiä pitkä.
 5. Täytä seuraaviin kenttiin etunimesi, sukunimesi ja syntymäaikasi muodossa vvvv/kk/pp  (vuosi/kuukausi/päivä).
 6. Valitse millä kielellä haluat käyttää palvelua (Huom! Palvelua ei voi käyttää suomeksi.).
 7. Tutustu palvelun käyttöehtoihin ja hyväksy ne klikkaamalla alinta mustaa ruutua.
 8. Lähetä lopuksi rekisteröityminen painamalla “Register”.
 9. Saat rekisteröitymisestä vahvistusviestin sähköpostiosoitteeseesi. Klikkaa vahvistusviestin  linkkiä.

Onneksi olkoon! Olet rekisteröitynyt palveluun, ja pääset katsomaan elokuvia. Seuraavilla käyttökerroilla sinun tarvitsee vain kirjautua sisään palveluun “Login”-kuvakkeesta. Tunnuksena toimii ilmoittamasi sähköpostiosoite ja salasana.

Suosittelemme, että kokeilet etukäteen Festhome TV:n toimivuutta omalla laitteellasi katsomalla palvelusta ilmaisen Tampereen elokuvajuhlien trailerin. Traileri käynnistyy painamalla nappia ”Get session ticket 0€.” Trailerin katselu ei edellytä pankkikortin tietoja eikä muunkaan maksupalvelun käyttämistä.

UKK: Festhome TV

Yksittäisen näytöslipun ostaminen

Yksittäislipulla saa 24 tunnin katseluoikeuden näytökseen. Näytöstä voi katsoa 24 tunnin aikana useita kertoja. Ennakkomyynnistä ostettujen lippujen katseluaika alkaa siitä hetkestä, kun koodin syöttää Festhome TV -sivustolle.

 1. Etsi haluamasi näytös
  • Pääset ostamaan lippuja 6.3. alkaen ilmoitettavassa osoitteessa. Avaa ”Festival programme” -valikko klikkaamalla kolmiota palkin oikeassa reunassa ja etsi haluamasi näytös listalta. Näytökset ovat aakkosjärjestyksessä.
 2. Klikkaa linkkiä “Buy session”. Sinun pitää olla kirjautuneena sisään, jotta palvelu toimii (login). Ohjeita rekisteröitymiseen yllä.
 3. Osta / lunasta näytös:
  • Jätä ”Voucher code” -kohta tyhjäksi, jos sinulla ei ole ennakko-/vapaalippua, ja klikkaa ”Continue”. Pääset maksamaan näytöksen Visa, MasterCard, DinersClub ja American Express -korteilla tai PayPal-tilin kautta. Kulttuuriedut eivät valitettavasti käy maksuvälineenä.
  • Jos olet ostanut ennakkolipun Festival Shopista/saanut vapaalipun, kirjoita saamasi koodi ”Voucher code” -laatikkoon.  Ole tarkkana, että kirjoitat koodin täsmälleen samalla tavalla kuin olet sen saanut. Klikkaa ”Continue”.
  • Maksuttomat näytökset pääset lunastamaan suoraan ”Buy Session” -linkillä.
  • Olethan huolellinen verkko-ostossa, sillä ostettua lippua ei voi peruuttaa. Tarkistathan maksuvaiheessa, että olet ostamassa lippua oikeaan elokuvaan.
 4. Mistä löydän ostamani näytöksen?
  • Ostamasi näytöksen/näytökset löydät, kun klikkaat auki valikon sivun oikeassa yläkulmassa olevasta profiilikuvasta. Valitse valikosta kohta ”Purchases” (5. kohta ylhäältä).
  • Vaihtoehtoisesti pääset katselemaan ostamasi näytökset myös menemällä suoraan kyseisen näytöksen omalle Festhome TV -sivulle, kun olet kirjautuneena sivustolle.

Huom!
Yksittäisen lipun ostamisen jälkeen elokuva on katsottavissa 24 tuntia ostohetkestä. Ennakkomyynnistä ostettujen lippujen ja vapaalippujen katseluoikeus alkaa siitä hetkestä, kun koodin syöttää Festhome TV -palveluun. Kaikki Festhome TV:n katseluoikeudet päättyvät sunnuntaina 17.3. klo 23:59 lipputyypistä riippumatta.

Näytösten katsominen yksittäislipulla

Pääset katsomaan ostamiasi näytöksiä, kun olet kirjautuneena Festhome TV -palveluun.

Miten löydän ostamani näytöksen?

Ostamasi näytöksen/näytökset löydät, kun klikkaat auki valikon sivun oikeassa yläkulmassa olevasta profiilikuvasta. Valitse valikosta kohta ”Purchases” (5. rivi ylhäältä).

Vaihtoehtoisesti pääset katselemaan ostamiasi näytöksiä menemällä suoraan kyseisen näytöksen omalle Festhome TV -sivulle (”Programme search” -> valitse näytös).

Aloita näytös klikkaamalla näytöksen ensimmäisen elokuvan kuvaa. Klikkaa ”Watch”, ja näytös alkaa. Elokuvan päätyttyä palvelu ehdottaa seuraavaa elokuvaa. Klikkaa uudelleen ”Watch”, jos seuraava elokuva ei lähde automaattisesti käyntiin. Voit katsoa elokuvia halutessasi myös yksittäin ja valitsemassasi järjestyksessä klikkaamalla yksittäisten elokuvien kuvakkeita.

Festivaalipassin ostaminen

Festivaalipassilla näytöksiä voi katsoa rajattomasti 6.–17.3. välisenä aikana. Katseluoikeus päättyy 17.3.2024 klo 23:59 riippumatta siitä, milloin katselu on aloitettu.

 1. Mene Festhome TV -alustalle, osoitteeseen https://tv.festhome.com/festivaltv/tampere-film-festival (6.3. alkaen)
 2. Etusivulla, ennen elokuvalistausta, löytyy punainen painike “Festival Pass 80 €”.
 3. Klikkaa painiketta ja sivusto ohjaa sinut kirjautumaan sisälle (login). Jos olet uusi käyttäjä, rekisteröidy ensin.
 4. Passin ostaminen / lunastaminen:
  • Jos olet ostanut festivaalipassin ennakkoon Festival Shopista/saanut vapaalipun, kirjoita saamasi koodi ”Voucher code” -laatikkoon.  Ole tarkkana, että kirjoitat koodin täsmälleen samalla tavalla kuin olet sen saanut. Klikkaa ”Continue”.
  • Jos sinulla ei ole ennakko-/vapaalippua, jätä ”Voucher code” -kohta tyhjäksi ja klikkaa ”Continue”. Pääset maksamaan näytöksen Visa, MasterCard, DinersClub ja American Express -korteilla tai PayPal-tilin kautta. Kulttuuriedut eivät valitettavasti käy maksuvälineenä.
  • Olethan huolellinen verkko-ostossa, sillä ostettua lippua ei voi peruuttaa.
 5. Seuraavilla kerroilla sinun tarvitsee vain kirjautua sisälle (login) ja festivaalipassi on käytettävissäsi. Pääset katsomaan mitä tahansa näytöstä menemällä sen kohdalle ja klikkaamalla näytöksen ensimmäistä elokuvaa.

Näytösten katsominen online-passilla

Voit katsoa online-passilla näytöksiä 6.3. klo 12:00 – 17.3. klo 23:59 välisenä aikana rajattomasti.

 1. Pääset katsomaan näytöksiä, kun olet kirjautuneena palveluun.
 2. Etsi haluamasi näytös ”Programme search” -valikosta ja klikkaa näytöksen nimeä.
 3. Avaa näytös klikkaamalla näytöksen ensimmäisen elokuvan kuvaa. Klikkaa ”Watch”, ja näytös alkaa. Elokuvan päätyttyä palvelu ehdottaa seuraavaa elokuvaa. Klikkaa uudelleen ”Watch”, jos seuraava elokuva ei lähde automaattisesti käyntiin. Voit katsoa elokuvia halutessasi myös yksittäin ja valitsemassasi järjestyksessä klikkaamalla yksittäisten elokuvien kuvakkeita.