Ohjeita vieraille

Vierasinfo

Festivaalin vierasinfo sijaitsee Sokos Hotel Ilveksen aulassa (Hatanpään valtatie 1). Nouda festivaalipassi ja ohjelmakirja vierasinfosta saapuessasi festivaalille.

Festivaalin ammattilaistapahtumia järjestetään tapahtumakeskuksessa Finlaysonin alueella (Väinö Linnan aukio 13).

Vierasinfon aukioloajat:

KE 6.3.  12:00–21:00
TO 7.3.  09:00–20:00
PE 8.3.  09:00–20:00
LA 9.3.  09:00–20:00

HUOM! Vierasinfo ei ole auki sunnuntaina. Finnkino Cine Atlaksen lipunmyynti palvelee sunnuntaina klo 09:30–17:00.

Lisätietoa antavat:

Vieraskoordinaattori Iida Sahlman,
iida.sahlman@tamperefilmfestival.fi,  +358 44 476 5216

Vierasassistentti Ilo Ruotsalainen,
ilo.ruotsalainen@tamperefilmfestival.fi,+358 44 755 7738

Vierasharjoittelija Nadine Labib,

Näytöslippuja festivaalipassilla

Festivaalille akkreditoitunut vieras voi lunastaa 3 näytöslippua per päivä saman päivän eri näytöksiin festivaalin omista lipunmyyntipisteistä, vierasinfosta ja netistä. Guest-passin taakse on painettu henkilökohtainen kuusinumeroinen koodi, jota tarvitaan lippuja lunastaessa. Koodi on ainoastaan Guest-passissa. 

Lippuja voi lunastaa ajalla 6.–10.3. päivittäin klo 9:00 alkaen. Lippujen lunastus päättyy puoli tuntia ennen kunkin näytöksen alkua. Passin taakse painettu QR-koodi on tarkoitettu vain elokuvasalien anonyymiä kulunvalvontaa varten.

Lippujen lunastaminen verkkokaupassa:

Luo uusi tunnus, tai kirjaudu olemassa olevilla tunnuksillasi Lippu.fi-verkkokauppaan lunastaaksesi liput. Voit luoda tunnukset verkkokauppaan Lippupisteen verkkosivuilta.

Kun olet kirjautunut palveluun:

1) Mene osoitteeseen: www.lippu.fi/tff-guest

2) Valitse haluamasi näytös. HUOM! Voit lunastaa lippuja vain saman päivän näytöksiin.

3) Valitse alasvetovalikosta Guest-passi.

4) Syötä henkilökohtainen koodisi kenttään, niin näytöslippu tulee saataville. Henkilökohtainen kuusinumeroinen koodi löytyy Guest-passin takaa.

5) Saat liput PDF-lippuina, jotka voit näyttää helposti puhelimeltasi.

  • HUOM! Vierasliput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua.
  • Liput ovat henkilökohtaisia. Vieraspaikkoja on vain rajoitettu määrä, joten emme valitettavasti voi taata kaikkiin näytöksiin pääsyä. Ole siis ajoissa varauksen kanssa ennen näytöstä. Jos haluat varmistaa paikkasi etukäteen, voit ostaa normaalihintaisen näytöslipun (alk. 12 €). Huomioithan, että TUFF:n näytökset eivät sisälly vieraskiintiöön.
  • Jos näytöksessä on sen alkamishetkellä tilaa, näytökseen pääsee myös Guest-passilla, kun kaikki etukäteen lipun lunastaneet ovat salissa. Salit täytetään jonotusjärjestyksessä. Jos saavut paikalle näytöksen jo alettua, sinut päästetään saliin lyhytelokuvien välissä.
  • Guest-passiin on painettu myös QR-koodi, jota ei tarvita lippujen ostossa. Koodi on tarkoitettu kulunvalvonnan seuraamiseen elokuvasaleissa.
Lunasta vierasliput verkossa

Verkkonäytökset

Kaikki akkreditoituneet vieraat saavat katseluoikeuden festivaalin verkkonäytöksiin Festhome TV:ssä. Näytökset ovat vieraidemme katseltavissa 6.–31.3.

Lisäämme vieraillemme katseluoikeudet Festhome TV:hen 6.3. lähtien.  Festhome TV:ltä saapuu vahvistusviesti sähköpostiin, kun elokuvat ovat katseltavissa. Verkkonäytökset saa käyttöönsä kirjautumalla sisään palveluun.

 

Verkkonäytökset

Lisätietoa

Majoitus
Matkustaminen
Tapahtumapaikat ja saavutettavuus

Erilaisista eduista kerrotaan vieraskirjeissä.