Ohjeita akkreditoituneille vieraille

Festivaalikeskus ja vierasinfo

Festivaalin vierasinfo sijaitsee Festivaalikeskuksessa Finlaysonin alueella (Väinö Linnan aukio 13). Nouda festivaalipassi ja ohjelmakirja vierasinfosta saapuessasi festivaalille.

Festivaalikeskus on myös vieraidemme kohtaamispaikka, jossa järjestetään festivaalin ammattilaistapahtumia. Festivaalikeskuksessa vieraiden käytettävissä on langaton internet-yhteys.

Aukioloajat:

ke 9.3.    12.00–22.00
to 10.3.    9.00–20.00
pe 11.3.    9.00–20.00
la 12.3.    9.00–17.00
su 13.3.    11.00–15.00

Festivaalin tapahtumapaikat

Näytöslippuja festivaalipassilla

Tarjoamme vieraillemme päivittäin kolme pääsylippua saman päivän aikana esitettäviin näytöksiin. Voit lunastaa pääsylippusi vierasinfosta, Festival Shopista (Koskikeskus, 1. kerros) tai Lippu.fi:n verkkokaupasta. Guest-passin taakse on painettu henkilökohtainen kuusinumeroinen koodi, jonka tarvitset lippuja lunastaessa. Koodi on ainoastaan Guest-passissa.

Festivaalipassilla pääset ilmaiseksi myös Tullikamarin Klubin perjantain ja lauantain iltabileisiin sekä saat alennuksia yhteistyöravintoloistamme.

Lippujen lunastaminen verkkokaupassa

Sinun pitää olla kirjautunut Lippu.fi-verkkokauppaan lunastaaksesi liput. Rekisteröidy verkkokauppaan Lippu.fi:n sivuilla.

Kun olet kirjautunut palveluun:

  1. Mene osoitteeseen: www.lippu.fi/tff-guest
  2. Valitse haluamasi näytös. HUOM! Voit lunastaa lippuja vain saman päivän näytöksiin.
  3. Valitse alasvetovalikosta Guest-passi.
  4. Syötä henkilökohtainen koodisi kenttään, niin näytöslippu tulee saataville. Henkilökohtainen, kuusinumeroinen koodi on painettu Guest-passin taakse.
  5. Saat liput pdf-lippuina, jotka voit näyttää helposti puhelimeltasi.

Liput ovat henkilökohtaisia. Koska vieraspaikkoja on rajoitettu määrä, emme valitettavasti voi taata, että kaikissa näytöksissä on tilaa. Jos haluat varmistaa paikkasi etukäteen, muistutamme, että normaalihintaiset liput maksavat vain 9 euroa.

Jos näytöksessä on sen alkamishetkellä tilaa, näytökseen pääsee myös festivaalipassilla, kun kaikki lipulliset ovat salissa. Salit täytetään jonotusjärjestyksessä. Jos saavut paikalle näytöksen jo alettua, sinut päästetään saliin lyhytelokuvien välissä.

HUOM! Vieraspassiin on painettu myös QR-koodi, jota ei tarvita lippujen ostossa. Koodi on tarkoitettu kulunvalvonnan seuraamiseen elokuvasaleissa.

Lunasta vierasliput verkossa

Lisätiedot

Iida Sahlman

Vieraskoordinaattori iida.sahlman@tamperefilmfestival.fi +358 41 715 9135

Anna Ludvig

Vierasassistentti +358 41 715 9135 +358 41 480 8379