Talkoolaishaku on käynnissä!

Etsimme täysi-ikäisiä, innokkaita ja festivaalihenkisiä tyyppejä mukaan filkkareiden mahtavaan talkoolaisporukkaan auttamaan tapahtuman järjestelyissä!

Elokuvajuhlat 2022 on tarkoitus järjestää 52. kertaa 9.–13. maaliskuuta sekä tapahtumapaikoilla että verkossa, ja tarvitsemme tänäkin vuonna vapaaehtoisia auttamaan esimerkiksi asiakaspalvelutehtävissä. Voit hakeutua eri työtehtäviin omien kiinnostustesi mukaan. Työt painottuvat tapahtumaviikolle, mutta vuoroja on jonkin verran myös ennen ja jälkeen festivaalin.

Noudatamme festivaalin tehtävissä koronasuosituksia, ja tapahtumalla on terveysturvallisuussuunnitelma, jota päivitetään voimassa olevien määräysten ja suositusten mukaisesti. Viimeinen ilmoittautumispäivä talkoolaiseksi on 11. helmikuuta. Talkoolaiseksi voit ilmoittautua hakulomakkeella.

Tarkempia tietoja monipuolisista tehtävistä, käytännön asioista sekä eduista

Seminaarisalissa esitelmöijä, valkokangas ja yleisö takaapäin kuvattuna.

Euro Connection 2024 – haku auki

Tampereen elokuvajuhlat etsii projekteja Euro Connection 2024 -tapahtumaan. Euro Connection on yhteistuotantofoorumi, joka on suunnattu eurooppalaisille tuottajille,

Tampereen elokuvajuhlat rekrytoi

Tampereen 54. elokuvajuhlat järjestetään 6.–10.3.2024. Olemme yksi Euroopan merkittävimmistä ja suurimmista lyhytelokuvaan keskittyvistä elokuvafestivaaleista. Etsimme nyt tiimiimme