Talkoolaishaku on käynnissä!

Etsimme täysi-ikäisiä, innokkaita ja festivaalihenkisiä tyyppejä mukaan filkkareiden mahtavaan talkoolaisporukkaan auttamaan tapahtuman järjestelyissä!

Elokuvajuhlat 2022 on tarkoitus järjestää 52. kertaa 9.–13. maaliskuuta sekä tapahtumapaikoilla että verkossa, ja tarvitsemme tänäkin vuonna vapaaehtoisia auttamaan esimerkiksi asiakaspalvelutehtävissä. Voit hakeutua eri työtehtäviin omien kiinnostustesi mukaan. Työt painottuvat tapahtumaviikolle, mutta vuoroja on jonkin verran myös ennen ja jälkeen festivaalin.

Noudatamme festivaalin tehtävissä koronasuosituksia, ja tapahtumalla on terveysturvallisuussuunnitelma, jota päivitetään voimassa olevien määräysten ja suositusten mukaisesti. Viimeinen ilmoittautumispäivä talkoolaiseksi on 11. helmikuuta. Talkoolaiseksi voit ilmoittautua hakulomakkeella.

Talkoolaisten hakulomake

Tarkempia tietoja monipuolisista tehtävistä, käytännön asioista sekä eduista

“Lopputulos on aina yllätys.“

Filkkari-ilmeen 2022 taiteilijoiden teoksissa näkyy improvisaation ilo Tampereen elokuvajuhlien uusi värikäs festari-ilme on kerännyt jo kiitosta herkullisuudellaan.

Cine Atlas -teatterin aula / Lobby of the Cine Atlas

Festivaali muuttaa Cine Atlakseen

Tampereen elokuvajuhlat saa maaliskuussa uuden tapahtumapaikan, kun suurin osa ohjelmistosta siirtyy elokuvateatteri Plevnasta Koskikeskuksen Cine Atlakseen. Festivaalin

Christmas Decoration / Joulukoriste

Onnellista joulun aikaa!

Tampereen elokuvajuhlien väki rauhoittuu joulun viettoon, ja toimisto on suljettu 23.12.–2.1. Lämmin kiitos teille kaikille, jotka pysyitte