Hae talkoolaiseksi

Tampereen elokuvajuhlat etsii hyviä tyyppejä talkootehtäviin!

Festivaali jalkautuu 52. kerran Tampereen elokuvateattereihin ja kaupunkikuvaan 9.–13.3.2022.

Etsimme innokkaita talkoolaisia monipuolisiin tehtäviin niin festivaalin ajaksi kuin sitä ennen ja sen jälkeenkin. Haku on avoinna 11.2. asti.

Ilmoittaudu talkoolaiseksi
Mitä odotamme sinulta?

Olet täysi-ikäinen ja valmis sitoutumaan annettuihin työtehtäviin. Positiivisen asenteesi ja joustavuutesi ansiosta festaritehtävät sujuvat saumattomasti. Tietyissä asiakaspalvelutehtävissä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, myös muiden kielten osaamisesta on hyötyä.

Toimimme festivaalina tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden periaatteita noudattaen ja edellytämme arvojemme mukaista toimintaa myös talkoolaisiltamme.

Noudatamme festivaalin tehtävissä koronasuosituksia, ja tapahtumalla on terveysturvallisuussuunnitelma, jota päivitetään voimassa olevien määräysten ja suositusten mukaisesti. Tehtävissä käytetään maskia mahdollisuuksien mukaan, ja lisäksi suosittelemme vahvasti rokotteen ottamista.

Tutustu monipuolisiin tehtäviin
Mitä tarjoamme sinulle?

STAFF-EDUT
Talkoolaisena saat festivaalipassin, tyylikkään t-paidan sekä festivaalin kattavan ohjelmakirjan, jossa on esitelty kaikki festarin elokuvat ja näytökset. Staff-passilla pääset maksutta festarin iltaklubeille niin kauan kuin tilaa riittää.

STAFF-RUOKA
Talkoolainen saa jokaisesta 5h työvuorosta ruokalipukkeen, jolla voi aterioida maksutta festarin sopimusravintoloissa.

TAUKOTILAT
Kaikkien festivaalin työntekijöiden käyttöön on järjestetty omat taukotilat, joihin on varattu pientä purtavaa sekä virvokkeita. Taukotilat ovat festarin eri toimipaikkojen yhteydessä tai niiden välittömässä läheisyydessä.

NÄYTÖSEDUT
Pääset Staff-passilla maksutta normaalihintaisiin (9€) näytöksiin, mikäli niissä on tilaa. Saat käyttöösi lisäksi maksuttomat tunnukset Festhome TV -palveluun, jonka kautta pääset seuraamaan festivaalin verkkonäytöksiä.

TYÖKOKEMUS JA TYÖTODISTUS
Talkoolaisena pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisesti sekä sinulla on mahdollisuus luoda verkostoja niin työelämään kuin vapaa-ajallekin. Työtehtävissäsi saat sopivasti vastuuta, mutta myös ohjausta ja tukea sinulle nimetyltä vastaavalta työntekijältä. Halutessasi saat festivaalilla työskentelystä työtodistuksen.

FESTIVAALIN TYÖAJAT JA -VUOROT
Yhden työvuoron kesto on noin 5-6 tuntia, ja talkoolaiselta edellytetään työskentelyä vähintään neljänä eri päivänä. Pyrimme löytämään kaikille sopivat työvuorot. Tehtävästä riippuen työvuorot voivat sijoittua erilaisiin aikoihin aikaisista aamuista myöhäisiin iltoihin.

Tietyt talkootehtävät ajoittuvat festivaaliviikkoa edeltävälle sekä sen jälkeiselle ajalle.

Tutustu monipuolisiin tehtäviin
Kuinka edetään?

Hakuaika talkoolaiseksi päättyy 11.2.2022. Ilmoitamme valinnoista ja työtehtävistä noin kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Talkoolaiset saavat samassa yhteydessä lisätietoa festivaalikäytänteistä sekä terveysturvallisuusohjeistuksen. Tiimien vetäjät sopivat hyvissä ajoin ennen festivaalia talkoolaisten työvuoroista ja järjestävät tarvittaessa perehdytykset tehtäviin.

 

Ilmoittaudu talkoolaiseksi

Lisätiedot

Jessica Stortz

Tuotantoassistentti jessica.stortz@tamperefilmfestival.fi