Tampereen elokuvajuhlien yleisömäärä yhteensä noin 30 000

Festivaali jatkuu verkossa maaliskuun loppuun asti

Ihmisiä elokuvateatterin katsomossa.
©  Jeffrey Mayeda

Tampereen elokuvajuhlien elokuvateatteri- ja verkkonäytösten sekä ammattilais- ja yleisötapahtumien arvioitu kokonaisyleisömäärä on noin 30 000. Paikan päällä järjestetyt tapahtumat keräsivät noin 15 000 käyntiä ja verkko-ohjelmisto noin 15 000 katselua. Verkkonäytökset jatkuvat vielä maaliskuun loppuun asti.

Loppuunmyytyjä näytöksiä festivaalilla oli yhteensä 7. Eniten katsojia kiinnostivat kilpailunäytökset, palkintoseremonia sekä Tampereen seurakuntien kanssa järjestetty Jeanne d’Arcin kärsimys -näytös Tuomiokirkossa perjantaina 11.3. Ammattilaisvieraita festivaalille akkreditoitui yhteensä 872, joista paikan päällä tapahtumaan osallistui 640 vierasta ja verkossa 232.

Festivaalin näytökset jatkuvat verkossa Festhome TV -alustalla maaliskuun loppuun asti. Kaikki kilpailuihin valitut elokuvat ja palkittujen elokuvien näytökset ovat myynnissä ja katsottavissa 20.3. asti. Kaksi nuorten mielenterveys -teemaista Moodkino-näytöstä ovat katsottavissa alustalla maksutta 31.3. asti.

Tutustu verkko-ohjelmistoon ja osta liput täältä:
https://tv.festhome.com/festivaltv/tampere-film-festival

Tampereen 53. kansainväliset elokuvajuhlat järjestetään 8.–12.3.2023.

Tampereen elokuvajuhlien kävijätavoite ylittyi

Maailman suurimpiin lyhytelokuvafestivaaleihin kuuluva Tampereen elokuvajuhlat järjestettiin 54. kertaa 6.–10. maaliskuuta. Festivaalin ohjelma tapahtumapaikoilla ja verkossa keräsi