Tampereen elokuvajuhlat rekrytoi

Tampereen 54. elokuvajuhlat järjestetään 6.–10.3.2024. Olemme yksi Euroopan merkittävimmistä ja suurimmista lyhytelokuvaan keskittyvistä elokuvafestivaaleista. Etsimme nyt tiimiimme viestinnän tekijöitä vuoden 2024 festivaaleille. Työpaikkana tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea mitä elokuvafestivaalin järjestäminen on. 

Jos olet positiivinen tiimityöskentelijä, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja pidät paineen alla työskentelystä, ota yhteyttä. Edellytämme hakijoilta tehtävää vastaavaa kokemusta ja/tai koulutusta sekä suomen ja englannin kielen kiitettävää osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Lue alta lisää avoimista työpaikoista ja lähetä lyhyt ja napakka vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen riina.mikkonen@tff.fi.

Haku päättyy 15.9.2023. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan erikseen ja haastattelut pyritään järjestämään syyskuun aikana. Tehtävään liittyvät tiedustelut voi lähettää sähköpostitse toiminnanjohtaja Riina Mikkoselle, riina.mikkonen@tff.fi tai soittaa numeroon +358444765203 ti-to kello 10-15.

Tampereen elokuvajuhlat tukee yhdenvertaisuutta, moninaisuutta ja kehittää toimintamallejaan ekologisesti kestävämmiksi. Kannustamme kaikkia hakemaan esimerkiksi sukupuolesta, iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta, etnisyydestä tai vammasta riippumatta. Festivaalina ja työpaikkana olemme sitoutuneet myös turvallisemman tilan periaatteisiin.

VIESTINTÄKOORDINAATTORI

Viestintäkoordinaattori työskentelee festivaalin viestintätiimin vetäjänä ja festivaalin tiedottajana. Viestintätiimiin kuuluu koordinaattorin lisäksi viestintäassistentti, markkinointikoordinaattori, kumppanuustuottaja ja graafikko. 

Viestintäkoordinaattorin työtehtäviin kuuluvat festivaalin viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu, koordinointi ja toteutus yhdessä muun viestintätiimin kanssa. Lisäksi viestintäkoordinaattori vastaa festivaalin tiedotuksesta ja mediasuhteista.

Työn luonteen vuoksi työn pääasiallinen suorittamispaikka on Tampereen elokuvajuhlien toimisto. Etäpäivistä voidaan sopia erikseen.

Viestintäkoordinaattorilta odotetaan vahvaa kuvallista ja kirjallista osaamista, sekä sosiaalisen median hallintaa. WordPress-tuntemus on välttämätöntä. Taittotaidot katsotaan eduksi. 

Työsuhteen kesto 1.10.2023–31.3.2024 tai sopimuksen mukaan. 

Palkka: 2400 € / kk ja työaika 37h / vko.

VIESTINTÄASSISTENTTI

Viestintäassistentti työskentelee osana festivaalin viestintätiimiä. Hän osallistuu sisällön tuottamiseen ja päivittämiseen nettisivuille ja some-kanaviin. Lisäksi hän osallistuu tiedotusmateriaalien oikolukuun, elokuvien krediitti-, kuva- ja promomateriaalien hallinnointiin. Viestinnän assistentilta odotetaan vahvaa kuvallista ja kirjallista osaamista, sekä sosiaalisen median hallintaa. WordPress-tuntemus on välttämätöntä ja taittotaidot katsotaan eduksi. 

Työn luonteen vuoksi työn pääasiallinen suorittamispaikka on Tampereen elokuvajuhlien toimisto. Etäpäivistä voidaan sopia erikseen.

Työsuhteen kesto: 1.11.2023–31.3.2024 tai sopimuksen mukaan.

Palkka: 2300 € / kk ja työaika 37h/vko.