Haku lyhyiden genre-elokuvien Generation XYZ -kilpailuun on avattu

Tampereen elokuvajuhlien haku lyhyille genre-elokuville suunnattuun kansainväliseen Generation XYZ -kilpailuun on avattu jo toisen kerran. Genre-elokuvilla tarkoitetaan tässä yhteydessä jännitys-, kauhu-, toiminta-, sci-fi- ja fantasiaelokuvia. Elokuvan pituus saa olla korkeintaan 30 minuuttia. 

Kilpailuun voi osallistua FilmFreewayn kautta. Ilmoittautumisaika kilpailuun on 4.10.2021–15.12.2021. Kilpailuun valitut elokuvat julkistetaan viikolla 6 helmikuussa 2022 ja ne esitetään Tampereen elokuvajuhlien ohjelmistossa 9.–13.3.2022. Kilpailun voittajan valitsee itsenäinen kolmihenkinen tuomaristo. Paras genre-elokuva palkitaan 2000 euron rahapalkinnolla.

Tampereen elokuvajuhlat järjestää kilpailun yhteistyössä yhdysvaltalaisen XYZ Films -tuotantoyhtiön kanssa. Yhteistyössä mukana ovat myös Tampereen kaupunki, APFI – Audiovisual Producers Finland ja Troll VFX.

Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Tampere Film Festival Kiss -palkintoja rivissä.

Kilpailuelokuvat vuodelle 2023 on valittu

Tampereen elokuvajuhlien kotimaisen ja kansainvälisen kilpailun sekä genre-elokuville suunnatun Generation XYZ -kilpailun elokuvat on valittu. Kaikki kilpailuun

Akkreditointi on auki

Media- ja elokuva-alan ammattilaisten ja opiskelijoiden akkreditointi Tampereen elokuvajuhlille 2023 on avoinna verkkosivujen kautta 7.3. asti. Alennetut