Haku lyhyiden genre-elokuvien Generation XYZ -kilpailuun on avattu

Tampereen elokuvajuhlien haku lyhyille genre-elokuville suunnattuun kansainväliseen Generation XYZ -kilpailuun on avattu jo toisen kerran. Genre-elokuvilla tarkoitetaan tässä yhteydessä jännitys-, kauhu-, toiminta-, sci-fi- ja fantasiaelokuvia. Elokuvan pituus saa olla korkeintaan 30 minuuttia. 

Kilpailuun voi osallistua FilmFreewayn kautta. Ilmoittautumisaika kilpailuun on 4.10.2021–15.12.2021. Kilpailuun valitut elokuvat julkistetaan viikolla 6 helmikuussa 2022 ja ne esitetään Tampereen elokuvajuhlien ohjelmistossa 9.–13.3.2022. Kilpailun voittajan valitsee itsenäinen kolmihenkinen tuomaristo. Paras genre-elokuva palkitaan 2000 euron rahapalkinnolla.

Tampereen elokuvajuhlat järjestää kilpailun yhteistyössä yhdysvaltalaisen XYZ Films -tuotantoyhtiön kanssa. Yhteistyössä mukana ovat myös Tampereen kaupunki, APFI – Audiovisual Producers Finland ja Troll VFX.

Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Seminaarisalissa esitelmöijä, valkokangas ja yleisö takaapäin kuvattuna.

Euro Connection 2024 – haku auki

Tampereen elokuvajuhlat etsii projekteja Euro Connection 2024 -tapahtumaan. Euro Connection on yhteistuotantofoorumi, joka on suunnattu eurooppalaisille tuottajille,

Tampereen elokuvajuhlat rekrytoi

Tampereen 54. elokuvajuhlat järjestetään 6.–10.3.2024. Olemme yksi Euroopan merkittävimmistä ja suurimmista lyhytelokuvaan keskittyvistä elokuvafestivaaleista. Etsimme nyt tiimiimme