Tampereen elokuvajuhlat avaa kilpailun lyhyille genre-elokuville

Tampereen elokuvajuhlien haku lyhyille genre-elokuville suunnattuun kansainväliseen Generation XYZ -kilpailuun on avattu jo toisen kerran. Genre-elokuvilla tarkoitetaan tässä yhteydessä jännitys-, kauhu-, toiminta-, sci-fi- ja fantasiaelokuvia. Elokuvan pituus saa olla korkeintaan 30 minuuttia. 

Kilpailuun voi osallistua FilmFreewayn kautta. Ilmoittautumisaika kilpailuun on 4.10.2021–15.12.2021. Kilpailuun valitut elokuvat julkistetaan viikolla 6 helmikuussa 2022 ja ne esitetään Tampereen elokuvajuhlien ohjelmistossa 9.–13.3.2022. Kilpailun voittajan valitsee itsenäinen kolmihenkinen tuomaristo. Paras genre-elokuva palkitaan 2000 euron rahapalkinnolla ja voittajaelokuva saa myös esityspaikan XYZ Next Shorts -tilillä Youtubessa ja Vimeossa.

Tampereen elokuvajuhlat järjestää kilpailun yhteistyössä yhdysvaltalaisen XYZ Films -tuotantoyhtiön kanssa. Yhteistyössä mukana ovat myös Tampereen kaupunki, APFI – Audiovisual Producers Finland ja Troll VFX.

Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Tampere film festival staff

Haemme harjoittelijoita!

Etsimme harjoittelijoita järjestämään kanssamme vuoden 2022 elokuvajuhlia. Tarjoamme harjoittelupaikkoja viestinnässä, tuotannossa ja vieraanvaraisuusosastolla. Haemme ihmisiä,  joilla on