Script Tampere 2021 – Ilmoittautuminen on auki!

Perinteinen käsikirjoittamiseen keskittyvä Script Tampere järjestetään kahdeksannen kerran Tampereen elokuvajuhlilla 11.–12.3.2021. Tapahtuman teemoina ovat tänä vuonna alallepääsy, elämänkertaelokuvat ja tulevaisuuden tarinat. Ohjelma on toteutettu yhteistyössä 6Aika-kaupunkien Virtual Writer’s Room -hankkeen kanssa, ja se on suunnattu kaikille elokuva- ja tv-käsikirjoittamisesta kiinnostuneille, alan ammattilaisille ja opiskelijoille.

Vallitsevasta tilanteesta johtuen Script Tampere seminaari toteutetaan vuonna 2021 vain verkossa. Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Tapahtuman striimiä pääsevät katsomaan kaikki tapahtumaan ilmoittautuneet alan opiskelijat ja ammattilaiset. Kaikki luennot striimataan suorina lähetyksinä ja ovat katsottavissa sen jälkeen 21.3.2021 asti festivaalin akkreditoituneille vieraille sekä tapahtumaan ilmoittautuneille.

Tutustu tarkemmin Script Tampere 2021 -ohjelmistoon täällä. Ilmoittaudu tapahtumaan täällä.

 

S-Etukortilla loistoetuja

Pirkanmaan Osuuskauppa ja Tampereen elokuvajuhlat tarjoavat S-ryhmän asiakasomistajille tuntuvia etuja tämän vuoden verkkofestivaalilla. Edut voi käydä lunastamassa