Kulttuuria kaikille! Tampereen elokuvajuhlille ilmaiseksi Kaikukortilla

Tampereen elokuvajuhlat on tänä vuonna yksi Kaikukortti pop up -tapahtumista. Festivaali haluaa edistää yhdenvertaisia osallistumismahdollisuuksia tarjoamalla tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleville mahdollisuuden lunastaa maksuttomia näytöslippuja Kaikukortilla.

– Tarjoamme vuosittain ilmais- ja verkkonäytöksiä, joten myös Kaikukortin käyttöönotto on meille luonteva tapa edistää festivaalin saavutettavuutta, kertoo elokuvajuhlien toiminnanjohtaja Riina Mikkonen.

Mikä on Kaikukortti?

Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, museoihin, teatteriin, konsertteihin tai muihin kulttuuriharrastuksiin. Kaikukortteja voivat saada Kaikukortti-verkostoon kuuluvien sosiaali- ja terveydenhuollon tai hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toimijoiden sekä joidenkin järjestöjen asiakkaat, jotka ovat vähintään 16-vuotiaita ja tiukassa taloudellisessa rahatilanteessa.

Jos sinulla on Kaikukortti tai pohdit, voisitko saada sellaisen, katso lisätietoa täältä: https://kaikukortti.fi/minulle-kaikukortti/

Kaikukortti-liput Tampereen elokuvajuhlilla

Kaikkiin normaalihintaisiin (12 €) elokuvanäytöksiin on varattu rajallinen määrä ilmaisia Kaikukortti-lippuja. Kaikukortilla voi lunastaa lippuja ainoastaan festivaalin omilta myyntipisteiltä. Lisätiedot lippujen lunastamisesta:

  • Kaikukortti on henkilökohtainen ja lippuja lunastaessa on varauduttava näyttämään sekä Kaikukortti että henkilöllisyystodistus
  • Kaikukortin haltija voi lunastaa yhden ilmaisen lipun korkeintaan 3 elokuvanäytökseen / päivä
  • Lippuja voi lunastaa ainoastaan samana päivänä esitettäviin näytöksiin
  • Liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkamista
  • Mahdollinen avustaja tai tulkki pääsee mukaan näytökseen maksutta.

Huom! Kaikukortilla ei saa lippuja festivaalin palkintoseremoniaan, palkittujen elokuvien näytöksiin eikä TUFF & Trash & Underground Film Festivalin näytökseen.

Festivaalin myyntipisteet

Lippuja voi lunastaa Kaikukortilla Tampereen elokuvajuhlien omista lipunmyyntipisteistä 8.–12.3.

  • Cine Atlas, Koskikeskus
  • Arthouse Cinema Niagara, Kehräsaari

Myyntipisteiden aukioloajat löydät täältä: Liput & myyntipisteet 

Lue lisää Kaikukortista:
https://kaikukortti.fi/

Kaikukortti pop up -logo.