Haemme harjoittelijoita!

Etsimme harjoittelijoita järjestämään kanssamme vuoden 2022 elokuvajuhlia. Tarjoamme harjoittelupaikkoja viestinnässä, tuotannossa ja vieraanvaraisuusosastolla. Haemme ihmisiä,  joilla on kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin, mutta jotka eivät kaihda myöskään toimistotyöskentelyä. Esimerkiksi seuraavat taidot luemme eduksi: hyvä englanti-suomi -kielitaito, kyky tuottaa tekstiä, yleisimpien toimisto-ohjelmien hallinta, sosiaalisen median tuntemus ja -hallinta, taitto-ohjelmien hallinta, videoeditoinnin perusteet, striimaus-tekniikan tuntemus, asiakaspalveluhenkisyys, ongelmanratkaisukyky.

Harjoittelun ajankohta on sovittavissa, mutta pääsääntöisesti harjoittelu tapahtuu joulu-maaliskuussa. Harjoittelu on palkaton, mutta tarjoamme harjoittelijoille lounasedun ja korvaamme kohtuulliset työmatkakulut. Työaika on sopimuksesta riippuen n. 30h/vko.

Työyhteisönä olemme sitoutuneet edistämään ohjelmistossa ja tapahtumasuunnittelussa moninaisuutta, tasa-arvoa sekä ihmisten- ja eläinten oikeuksia. Pyrimme aktiivisesti järjestämään festivaalimme mahdollisimman ekologisesti kestäväksi.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää 31. lokakuuta mennessä osoitteeseen riina.mikkonen@tff.fi

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Riina Mikkonen +358 44 476 5203 / +358 3 223 5681, riina.mikkonen@tff.fi

“Lopputulos on aina yllätys.“

Filkkari-ilmeen 2022 taiteilijoiden teoksissa näkyy improvisaation ilo Tampereen elokuvajuhlien uusi värikäs festari-ilme on kerännyt jo kiitosta herkullisuudellaan.

Cine Atlas -teatterin aula / Lobby of the Cine Atlas

Festivaali muuttaa Cine Atlakseen

Tampereen elokuvajuhlat saa maaliskuussa uuden tapahtumapaikan, kun suurin osa ohjelmistosta siirtyy elokuvateatteri Plevnasta Koskikeskuksen Cine Atlakseen. Festivaalin

Talkoolaishaku on käynnissä!

Etsimme täysi-ikäisiä, innokkaita ja festivaalihenkisiä tyyppejä mukaan filkkareiden mahtavaan talkoolaisporukkaan auttamaan tapahtuman järjestelyissä! Elokuvajuhlat 2022 on tarkoitus