Haemme harjoittelijoita!

Etsimme harjoittelijoita järjestämään kanssamme vuoden 2022 elokuvajuhlia. Tarjoamme harjoittelupaikkoja viestinnässä, tuotannossa ja vieraanvaraisuusosastolla. Haemme ihmisiä,  joilla on kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin, mutta jotka eivät kaihda myöskään toimistotyöskentelyä. Esimerkiksi seuraavat taidot luemme eduksi: hyvä englanti-suomi -kielitaito, kyky tuottaa tekstiä, yleisimpien toimisto-ohjelmien hallinta, sosiaalisen median tuntemus ja -hallinta, taitto-ohjelmien hallinta, videoeditoinnin perusteet, striimaus-tekniikan tuntemus, asiakaspalveluhenkisyys, ongelmanratkaisukyky.

Harjoittelun ajankohta on sovittavissa, mutta pääsääntöisesti harjoittelu tapahtuu joulu-maaliskuussa. Harjoittelu on palkaton, mutta tarjoamme harjoittelijoille lounasedun ja korvaamme kohtuulliset työmatkakulut. Työaika on sopimuksesta riippuen n. 30h/vko.

Työyhteisönä olemme sitoutuneet edistämään ohjelmistossa ja tapahtumasuunnittelussa moninaisuutta, tasa-arvoa sekä ihmisten- ja eläinten oikeuksia. Pyrimme aktiivisesti järjestämään festivaalimme mahdollisimman ekologisesti kestäväksi.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää 31. lokakuuta mennessä osoitteeseen riina.mikkonen@tff.fi

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Riina Mikkonen +358 44 476 5203 / +358 3 223 5681, riina.mikkonen@tff.fi