Euro Connection 2024 – haku auki

Tampereen elokuvajuhlat etsii projekteja Euro Connection 2024 -tapahtumaan. Euro Connection on yhteistuotantofoorumi, joka on suunnattu eurooppalaisille tuottajille, levittäjille ja rahoittajille, jotka etsivät kansainvälisiä yhteistuotantokumppaneita tai -projekteja.

Kuudestoista Euro Connectionin järjestetään 6. ja 7. helmikuuta 2024 Clermont-Ferrandin Short Film Marketin aikana Luova Eurooppa MEDIAn ja PROCIREPin tuella.

Suomalaisten tuotantojen haku Euro Connectioniin tapahtuu Tampereen elokuvajuhlien kautta. Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 20.10.2023. Lopullisen valinnan kansallisten hakemusten joukosta suorittaa kolmihenkinen yhteiseurooppalainen raati, joka nimeää 11 projektia. Valinta suoritetaan marraskuun loppuun mennessä.

Mukaan voi hakea alle 30-minuuttisella projektilla, jolla on jo osittainen rahoitus ja jonka kuvaukset/tuotanto alkaa aikaisintaan kesäkuussa 2024.

Valitut tuottajat kutsutaan Euro Connection -tapahtumaan pitsaamaan projektiaan sekä osallistumaan verkostoitumistilaisuuksiin. Tuottajille tarjotaan 160€ matka-avustus, majoitus ja ateriat neljäksi yöksi sekä akkreditointi festivaalin Short Film Marketiin.

Lue lisää Euro Connection -tapahtumasta Euro Connection

Säännöt ja hakulomake (pdf)

Säännöt ja hakulomake (word).

Lisätietoja: Riina Mikkonen | riina.mikkonen@tff.fi