Euro Connection 2022 -haku auki

Tampereen elokuvajuhlat etsii Euro Connection -yhteistuotantofoorumin suomalaisena edustajana  lyhytelokuvahankkeita, jotka hyötyvät eurooppalaisesta osatuottajasta. Euro Connection on eurooppalaisten lyhytelokuvien yhteistuotantofoorumi, jossa valitut tuottajat neljästätoista eurooppalaisesta maasta pääsevät esittelemään hankettaan tuotantoyhtiöille, rahoittajille ja televisioyhtiöille. Suomalaisten tuotantojen haku Euro Connectioniin tapahtuu Tampereen elokuvajuhlien kautta. Hakemusten deadline on 20.10.2021.

Eurooppalaisten lyhytelokuvien yhteistuotantofoorumi Euro Connection järjestetään 1.–2. helmikuuta 2022 Clermont-Ferrandin lyhytelokuvajuhlien yhteydessä. Mukaan voi hakea alle 30-minuuttisella projektilla, jolla on jo osittainen rahoitus ja jonka kuvaukset/tuotanto alkaa aikaisintaan kesäkuussa 2022. Hakemalla Euro Connectioniin tuottajat sitoutuvat osallistumaan tapahtumaan, mikäli valinta kohdistuu heidän projektiinsa.

Valitut tuottajat kutsutaan Euro Connection -tapahtumaan pitsaamaan projektiaan sekä osallistumaan business- ja verkostoitumistilaisuuksiin. Tuottajille tarjotaan 160€ matka-avustus, majoitus neljäksi yöksi ja ateriat sekä ilmainen akkreditointi festivaalin Short Film Marketiin.

Hakulomake ja tarkemmat ohjeet löytyvät täältä.

Lisätietoja: Riina Mikkonen | riina.mikkonen@tff.fi

Tampere Film Festival Kiss -palkintoja rivissä.

Kilpailuelokuvat vuodelle 2023 on valittu

Tampereen elokuvajuhlien kotimaisen ja kansainvälisen kilpailun sekä genre-elokuville suunnatun Generation XYZ -kilpailun elokuvat on valittu. Kaikki kilpailuun

Akkreditointi on auki

Media- ja elokuva-alan ammattilaisten ja opiskelijoiden akkreditointi Tampereen elokuvajuhlille 2023 on avoinna verkkosivujen kautta 7.3. asti. Alennetut