Akkreditointi vuoden 2024 elokuvajuhlille on alkanut

Akkreditointi on nyt avoinna! Akkreditointi alan ammattilaisille ja opiskelijoille on avoinna 5.3. asti, mutta se kannattaa tehdä mahdollisimman pian, sillä akkreditoinnin alennetut hinnat ovat voimassa 12.2. asti. 

Akkreditointi sisältää festivaalipassin, jolla voi lunastaa päivittäin kolme vapaalippua eri näytöksiin. Festivaalin aikana tarjolla on myös laaja ammattilaisohjelmisto sekä erityisohjelmaa ja tapahtumia.

Festivaalipassilla pääsee lisäksi sisään normaalihintaisiin (12 €) näytöksiin, mikäli niissä on tilaa. Vapaat paikat täytetään jonotusjärjestyksessä. Lisäksi akkreditoituneet vieraat saavat Festhome TV -katseluoikeuden. Festhome TV:ssä esitetään festivaalin kilpailuohjelmisto.

Akkreditointilomakkeet ja lisätiedot löytyvät Akkreditointi-sivuiltamme.

Ensimmäisiä maistiaisia ammattilaistapahtumista

Akkreditoinnin alkamisen kunniaksi voimme paljastaa jo muutaman maistiaisen tulevista ammattilaistapahtumista. Luvassa on niin vanhoja tuttuja kuin täysin uusiakin tapahtumia. Festivaalin koko ohjelmisto julkistetaan 14. helmikuuta.

7.3. Tampere Test

Tämän vuoden uutuutena on opiskelijoille suunnattu tapahtuma Tampere Test. Tapahtumassa opiskelijat voivat näyttää tekemiään elokuvia asiantuntijaraadille, joka antaa näkemästään palautetta yleisön edessä. 

8.3. Who Would Buy This?

Haastamme kaikki lyhytelokuvien tekijät tuomaan elokuvansa arvioitaviksi! Kokeneet levittäjät ja ostajat arvioivat elokuvien levityspotentiaalia ja antavat palautetta näkemistään elokuvista.

8.3. Where is the Money?

Mitä tehdä valmiille lyhytelokuvalle? Tapahtumassa kerrotaan konkreettisia esimerkkejä siitä, mihin ja miten elokuvia voi myydä, ja minkä suuruiset esityskorvaukset noudattelevat nykyisiä käytäntöjä. 

7. 8.3. Script Tampere

Käsikirjoittamiseen keskittyvä Script Tampere on suunnattu käsikirjoittajille, alan ammattilaisille ja opiskelijoille, sekä kaikille muille käsikirjoittamisesta kiinnostuneille. Paneeleissa syvennytään käsikirjoittajan ammattiin ja työn ajankohtaisiin kysymyksiin.

Lisätietoa tulossa pian Ammattilaistapahtumat-sivullemme.