Akkreditointi on auki

Media- ja elokuva-alan ammattilaisten ja opiskelijoiden akkreditointi Tampereen elokuvajuhlille 2023 on avoinna verkkosivujen kautta 7.3. asti.

Alennetut hinnat alan ammattilaisille ja opiskelijoille ovat voimassa 20.2. asti.

Akkreditointi sisältää ohjelmakirjan ja festivaalipassin, jolla saa päivittäin kolme (3) vapaalippua eri näytöksiin. Vieraslippujen määrä on rajoitettu. Liput voi lunastaa Vierasinfosta, Cine Atlaksesta, Arthouse Cinema Niagarasta tai Lippu.fi-verkkokaupasta.

Festivaalipassilla pääsee lisäksi sisään normaalihintaisiin (12 €) näytöksiin, mikäli niissä on tilaa. Vapaat paikat täytetään jonotusjärjestyksessä. Lisäksi akkreditoituneet vieraat saavat Festhome TV -katseluoikeuden. Festhome TV:ssä esitetään festivaalin kilpailuohjelmisto.

Akkreditoituneille vieraille on festivaalin aikana tarjolla myös laaja ammattilaisohjelmisto sekä erityisohjelmaa ja tapahtumia, joihin kutsutaan erikseen. Huomioithan, että festivaalipassilla ei pääse kaikkiin tapahtumiin maksutta.

Akkreditoinnin lisätiedot ovat luettavissa verkkosivuillamme.

Seminaarisalissa esitelmöijä, valkokangas ja yleisö takaapäin kuvattuna.

Euro Connection 2024 – haku auki

Tampereen elokuvajuhlat etsii projekteja Euro Connection 2024 -tapahtumaan. Euro Connection on yhteistuotantofoorumi, joka on suunnattu eurooppalaisille tuottajille,

Tampereen elokuvajuhlat rekrytoi

Tampereen 54. elokuvajuhlat järjestetään 6.–10.3.2024. Olemme yksi Euroopan merkittävimmistä ja suurimmista lyhytelokuvaan keskittyvistä elokuvafestivaaleista. Etsimme nyt tiimiimme