Suomen Euro Connection 2022 -edustaja on valittu

Tatu Pohjavirran ohjaama ja Tomi Riionheimon (Indie Films Oy) tuottama lyhytelokuvahanke Nuts and Bolts (suunniteltu ensi-ilta 2024) on valittu Suomen ehdokkaaksi Euro Connection -yhteistuotantofoorumin edustajaksi vuodelle 2022.

Euro Connection on eurooppalaisten lyhytelokuvien yhteistuotantofoorumi, jossa neljästätoista eurooppalaisesta maasta valitut tuottajat pääsevät esittelemään hankettaan tuotantoyhtiöille, rahoittajille ja televisioyhtiöille sekä osallistumaan verkostoitumistilaisuuksiin.

Tapahtuma järjestetään 1.–2. helmikuuta 2022 Clermont-Ferrandin lyhytelokuvajuhlien yhteydessä Ranskassa. Suomalaisten tuotantojen haku Euro Connection -foorumiin tapahtui Tampereen elokuvajuhlien kautta syksyllä 2021.

Lue lisää Euro Connectionista.

Kuva: Ewen Cabal

 

Tampere Film Festival Kiss -palkintoja rivissä.

Kilpailuelokuvat vuodelle 2023 on valittu

Tampereen elokuvajuhlien kotimaisen ja kansainvälisen kilpailun sekä genre-elokuville suunnatun Generation XYZ -kilpailun elokuvat on valittu. Kaikki kilpailuun

Akkreditointi on auki

Media- ja elokuva-alan ammattilaisten ja opiskelijoiden akkreditointi Tampereen elokuvajuhlille 2023 on avoinna verkkosivujen kautta 7.3. asti. Alennetut