Sunnuntain tärpit

Festivaaliviikko huipentuu klo 12 alkavaan palkintojenjakoon! Tapahtumaan voi osallistua reaaliaikaisesti omasta kodista käsin, sillä seremonia striimataan Facebook-sivullemme.

Jukka-Pekka Laakso ja Laura Laaksonen julkistavat yhdessä tuomareiden kanssa palkitut elokuvat suorassa lähetyksessä Tampereen G Livelabista. Tuomaristot osallistuvat palkintojenjakoon pääsääntöisesti etäyhteydellä, mutta yksittäisiä tuomareita on myös paikan päällä. Seremonia pitää sisällään monia yllättäviä puheluita, onnellisia voittajia sekä suuria hymyjä! Lähetystä voit seurata Tallenne jää katsottavaksi 21.3. asti.

Kilpailujen (Kansainvälinen kilpailu 2021, Kotimainen kilpailu 2021 ja Generation XYZ 2021) voittajat julkistetaan. Risto Jarva -tuomaristo, Kirkon Mediasäätiön tuomaristo ja Nuorisotuomaristo ovat valinneet omat suosikkinsa Kotimaisesta kilpailusta. Myös yleisön suosikit palkitaan!

POKin järjestämän Nuorten lyhytelokuvakurssin voittajaelokuva palkitaan

Pirkanmaan Osuuskauppa, Pirkanmaan elokuvakeskus ja Tampereen elokuvajuhlat järjestivät helmikuussa lyhytelokuvakurssin nuorille Lielahden yläkoulussa, jonka tuloksena syntyi kolme lyhytelokuvaa. Kurssin teemana oli nuorten mielenterveys. Palkintoseremoniassa palkitaan myös tämän kurssin voittajaelokuva.

Voittajaelokuvan päättää raati, johon kuuluvat Anna Harju, Emmi Nuorgam ja Kaisu Tervonen.

Palkittujen elokuvien näytökset

Palkittujen elokuvien näytökset tulevat katsottaviksi palkintoseremonian jälkeen klo 14  Festhome TV:hen. Kaikki palkitut lyhytelokuvat ja pitkät dokumentit nähdään kolmessa erillisessä näytöksessä. Liput 5 € / näytös.

Koska olemme tänä vuonna onlinefestivaali, lippurajoituksia ei ole eli kaikki halukkaat pääsevät näkemään palkitut elokuvat! Myös palkitut elokuvat ovat katsottavissa 21.3. asti.

Tänä vuonna lipunmyynti jatkuu tavallista pidempään, ja voit vielä ensi viikonkin ajan ostaa lippuja. Myös festivaalipassien katseluoikeus on voimassa vielä ensi viikon.

 

 

 

Tampereen elokuvajuhlien kävijätavoite ylittyi

Maailman suurimpiin lyhytelokuvafestivaaleihin kuuluva Tampereen elokuvajuhlat järjestettiin 54. kertaa 6.–10. maaliskuuta. Festivaalin ohjelma tapahtumapaikoilla ja verkossa keräsi