Sarjakortit vuoden 2022 festivaalille ovat nyt myynnissä

Sarjakortit ovat myynnissä alennetuin ennakkohinnoin Lippupisteen verkkokaupassa ja myyntipisteillä koko joulukuun ajan 1.–31.12.

Osta liput täältä!

Sarjakorttien hinnat:

SARJAKORTTI 35 €

  • 6 näytöslippua
  • ohjelmakirja
  • norm. hinta 45 € (1.1.–13.3.)

SUPERSARJAKORTTI 55 €

  • 10 näytöslippua
  • ohjelmakirja
  • norm. hinta 70 € (1.1.–13.3.)

Huom! Sarjakorttien liput käyvät vain festivaalin normaalihintaisiin näytöksiin. Liput palkintoseremoniaan tai palkittujen elokuvien näytöksiin tulee ostaa erikseen.

Huomaathan, että sarjakorttiin kuuluvat näytösliput käyvät maksuvälineenä vain festivaalin tapahtumapaikoilla toteutuviin näytöksiin. Festivaalin verkkotapahtumiin on erillinen lipunmyynti.

Vuoden 2021 festivaalille ostetut sarjakortit käyvät sellaisenaan vuoden 2022 festivaalilla.  Festivaalin yleisötapahtumien peruuntuessa sarjakortin voi käyttää vuonna 2023 tai palauttaa Lippupisteelle.

Sarjakorttiin kuuluvia näytöslippuja voi lunastaa Lippupisteen verkkokaupasta 16.2. alkaen. Samana päivänä myös festivaalin yksittäisten näytöslippujen verkkomyynti alkaa ja koko ohjelmisto julkistetaan.

Sarjakortteihin kuuluvan ohjelmakirjan voi hakea festivaalin omasta lipunmyyntipisteestä Koskikeskuksesta 2.3. alkaen.

Lue lisää sarjakorttien käytöstä ja ehdoista lipunmyyntisivuiltamme.

“Lopputulos on aina yllätys.“

Filkkari-ilmeen 2022 taiteilijoiden teoksissa näkyy improvisaation ilo Tampereen elokuvajuhlien uusi värikäs festari-ilme on kerännyt jo kiitosta herkullisuudellaan.

Cine Atlas -teatterin aula / Lobby of the Cine Atlas

Festivaali muuttaa Cine Atlakseen

Tampereen elokuvajuhlat saa maaliskuussa uuden tapahtumapaikan, kun suurin osa ohjelmistosta siirtyy elokuvateatteri Plevnasta Koskikeskuksen Cine Atlakseen. Festivaalin

Talkoolaishaku on käynnissä!

Etsimme täysi-ikäisiä, innokkaita ja festivaalihenkisiä tyyppejä mukaan filkkareiden mahtavaan talkoolaisporukkaan auttamaan tapahtuman järjestelyissä! Elokuvajuhlat 2022 on tarkoitus