Kumppanit

    Rahoittajat

  • Creative Europe logo.

United Parcel Service

United Parcel Service eli tutummin UPS on ollut Tampereen elokuvajuhlien virallinen logistiikkakumppani useita vuosia. UPS pitää huolen, että maailman laidalta Suomeen lähetettävät elokuvat löytävät perille ja että festivaalin kotimaan kuljetukset toimivat tehokkaasti ja luotettavasti. Yritys tekee pitkäjänteistä yhteistyötä myös muiden elokuvafestivaalien kanssa ja on elokuva-alalla tunnettu kumppani. UPSin asiakkaille Tampereen elokuvajuhlat on vuotuinen kohtaamispaikka, jonne tullaan juomaan drinkit ja katsomaan omalle porukalle suunniteltu elokuvanäytös.

Panimo Himo

Himo on elokuvajuhlien tuore vahvistus, joka on ottanut asiakseen tarjota festivaalikansalle apua yllättävän janon sammuttamiseksi. Pirkkalan sydämessä sykkivä, täysin itsenäinen pienpanimo tekee olutta niin kotimaiseen kuin kansainväliseenkin makuun 100-neliöisessä käsityöläispajassa. Omien sanojensa mukaisesti into. himolla.

StadinAO

Media-alan ammatillista koulutusta tarjoavalla Stadin ammatti-ja aikuisopistolla on takanaan pitkä taival Tampereen elokuvajuhlien kanssa. Oppilaat ovat käyneet 2000-luvun alkupuolelta asti festivaalilla kuvaamassa videoita ja saaneet näin käytännön kokemusta opiskelemalta alaltaan. Elokuvajuhlien ja StadinAO:n tiiviiksi muodostunut yhteistyö on vuosien varrella tuottanut festivaalille esimerkiksi elokuvantekijä- ja vierashaastatteluja sekä festivaalin koostevideoita.

Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa tarjoamme elokuvaelämyksiä asiakasomistajille. Olemme lisäksi yhteistyössä toteuttaneet nuorille suunnattuja elokuvatyöpajoja usean vuoden ajan. Vuonna 2020 nuorten elokuvatyöpajoissa käsiteltiin ilmasto-aihetta ja vuonna 2021 ja 2022  mielenterveyttä. Nuorten työskentelyä on ohjannut Pirkanmaan elokuvakeskuksen Kalle Raittila, ja valmiit elokuvat on esitetty osana festivaalin ohjelmistoa.

The Good Guys Kombucha

Festivaalilla mukana kombuchakulttuuria ja koirakavereita.

The Good Guys Kombuchan Pirkanmaan sydämessä  käsityönä valmistama kotimainen kombucha on ihastuttanut Tampereen elokuvajuhlilla useamman vuoden ajan. Yrityksen missiona on edistää yhdessä tekemisen ja olemisen kulttuuria maailmassa sekä arvostaa luontoa ja ihmisten hyvinvointia, mitä toteutammekin yhdessä filkkareilla aina festivaali kerrallaan.