Kumppanit

    Rahoittajat

  • Creative Europe logo.
Festivaali ei synny ilman yhteistyötä ja luotettavia tukijoukkoja. Kiitokset kaikille vuoden 2022 tapahtuman toteuttamista tukeneille rahoittajille, ystäville ja yhteistyökumppaneille!

 

APFI – Audiovisual Producers FinlandAV-ArkkiEFA – European Film Academy ∙  Elokuvataiteen ja lavastustaiteen laitos ELO Film TampereFinnkinoKansallinen audiovisuaalinen instituutti – KAVI ∙ Kirkon mediasäätiöMediastadiPirkanmaan elokuvakeskus PEKRadio HelsinkiTampereen ammattikorkeakoulu TAMK ∙ Troll VFXUnited Parcel Service UPS ∙ Valofirma & KamerafirmaWIFT FinlandXYZ Films

Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa toteutamme nuorille suunnattuja elokuvatyöpajoja sekä tarjoamme elokuvaelämyksiä asiakasomistajille. Vuonna 2020 nuorten elokuvatyöpajoissa käsiteltiin ilmasto-aihetta ja vuonna 2021 ja 2022  mielenterveyttä. Nuorten työskentelyä ohjaa Pirkanmaan elokuvakeskuksen Kalle Raittila, ja valmiit elokuvat nähdään osana festivaalin ohjelmistoa.

United Parcel Service

United Parcel Service eli tutummin UPS on ollut Tampereen elokuvajuhlien virallinen logistiikkakumppani useita vuosia. UPS pitää huolen, että maailman laidalta Suomeen lähetettävät elokuvat löytävät perille ja että festivaalin kotimaan kuljetukset toimivat tehokkaasti ja luotettavasti. Yritys tekee pitkäjänteistä yhteistyötä myös muiden elokuvafestivaalien kanssa ja on elokuva-alalla tunnettu kumppani. UPSin asiakkaille Tampereen elokuvajuhlat on vuotuinen kohtaamispaikka, jonne tullaan juomaan drinkit ja katsomaan omalle porukalle suunniteltu elokuvanäytös.

Pyynikin Brewing Company

Juhlajuomat paikalliselta panimolta.

The Good Guys Kombucha

Kombuchakulttuuria ja koirakavereita.