Kumppanit

Festivaali ei synny ilman yhteistyötä ja luotettavia tukijoukkoja. Kiitokset kaikille vuoden 2021 tapahtuman toteuttamista tukeneille rahoittajille, ystäville ja yhteistyökumppaneille!

    Rahoittajat

Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa toteutamme nuorille suunnattuja elokuvatyöpajoja sekä tarjoamme elokuvaelämyksiä asiakasomistajille. Vuonna 2020 nuorten elokuvatyöpajoissa käsiteltiin ilmasto-aihetta, vuonna 2021 teemana on mielenterveys. Nuorten työskentelyä ohjaa Pirkanmaan elokuvakeskuksen Kalle Raittila, ja valmiit elokuvat nähdään osana festivaalin ohjelmistoa.

United Parcel Service

United Parcel Service eli tutummin UPS on ollut Tampereen elokuvajuhlien virallinen logistiikkakumppani useita vuosia. UPS pitää huolen, että maailman laidalta Suomeen lähetettävät elokuvat löytävät perille ja että festivaalin kotimaan kuljetukset toimivat tehokkaasti ja luotettavasti. Yritys tekee pitkäjänteistä yhteistyötä myös muiden elokuvafestivaalien kanssa ja on elokuva-alalla tunnettu kumppani. UPSin henkilökunnalle Tampereen elokuvajuhlat on vuotuinen kohtaamispaikka, jonne tullaan työporukalla juomaan drinkit ja katsomaan omalle porukalle suunniteltu elokuvanäytös.

Pyynikin Brewing Company

Juhlajuomat paikalliselta panimolta.

The Good Guys Kombucha

Kombuchakulttuuria ja koirakavereita.