Hae meille harjoitteluun

Tampereen 54. elokuvajuhlat järjestetään 6.–10.3.2024. Olemme yksi Euroopan merkittävimmistä ja suurimmista lyhytelokuvaan keskittyvistä elokuvafestivaaleista. Etsimme tiimiimme harjoittelijoita toteuttamaan vuoden 2024 festivaalia. Harjoittelupaikkana tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään tapahtuma-alan työtä käytännössä. Harjoittelu soveltuu esimerkiksi matkailu- tai tapahtuma-alan opiskelijoille tai työnhakijoille, jotka kaipaavat ammatillista osaamista täydentävää työkokemusta. Harjoittelukorvauksen lisäksi tarjoamme kohtuullisen matka- ja lounasedun sekä työterveyshuollon.

Jos olet positiivinen, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä, joka sietää paineen alla työskentelyä, ota yhteyttä. Edellytämme hakijalta tehtävää vastaavaa kokemusta ja/tai koulutusta sekä suomen ja englannin kielen hallintaa.

Lue alta lisää harjoittelupaikoista, täytä hakulomake ja liitä mukaan vielä lyhyt ansioluettelo. Haku päättyy 31.10.2023. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan erikseen ja haastattelut järjestetään marraskuun aikana. Hakuun liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostitse toiminnanjohtaja Riina Mikkoselle, riina.mikkonen@tff.fi, tai soittaa +358444765203 ma–to kello 10–15.

Tampereen elokuvajuhlat tukee yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta, ja kehittää toimintamallejaan ekologisesti kestävämmiksi. Kannustamme kaikkia hakemaan esimerkiksi sukupuolesta, iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta, etnisyydestä tai vammasta riippumatta.

 

TUOTANTOHARJOITTELIJA

Tuotantoharjoittelijan työtehtävät koostuvat monipuolisista festivaalituotantoon liittyvistä tehtävistä ja sisältävät muun muassa tuotannossa, vapaaehtoiskoordinoinnissa sekä festivaalipaikkojen suunnittelussa avustamista. Lisäksi tuotantoharjoittelija avustaa ammattilaisohjelmiston sekä yleisötapahtumien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Tehtäviin liittyy tietojen ja aineistojen keruuta, niiden ylläpitoa ja arkistointia, yhteydenpitoa eri tahojen kanssa sekä erilaisia organisointitehtäviä.

Harjoitteluaika: 30h/vko 4.12.2023–15.3.2024 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme, että hakijalla on käytössään palkkatuki tai koulutuslaitoksen harjoittelutuki. Työstä maksettava harjoittelutason korvaus 1331€/kk tai sopimuksen mukaan.

 

VIERASOSASTOHARJOITTELIJA

Vierasosastoharjoittelija avustaa vieraosastoa huolehtimaan festivaalin kansainvälisistä ja kotimaisista vieraista. Hän avustaa vieraiden matka- ja majoitusjärjestelyissä, akkreditoinnissa sekä kutsujen lähettämisessä, ja lisäksi huolehtii vieraiden viihtymisestä festivaaleilla. Harjoittelija pääsee myös suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia retkiä. Tehtäviin liittyy tietojen ja aineistojen keruuta, niiden ylläpitoa ja arkistointia, yhteydenpitoa eri tahojen kanssa sekä erilaisia organisointitehtäviä.

Harjoitteluaika: 30h/vko 8.1.2024–31.3.2024 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme, että hakijalla on käytössään palkkatuki tai koulutuslaitoksen harjoittelutuki. Työstä maksettava harjoittelutason korvaus 1331€/kk tai sopimuksen mukaan.

Tampereen elokuvajuhlien kävijätavoite ylittyi

Maailman suurimpiin lyhytelokuvafestivaaleihin kuuluva Tampereen elokuvajuhlat järjestettiin 54. kertaa 6.–10. maaliskuuta. Festivaalin ohjelma tapahtumapaikoilla ja verkossa keräsi