Festival Shop aukeaa tänään

Tampereen elokuvajuhlien myynti- ja asiakaspalvelupiste Festival Shop Koskikeskuksen keskusaukiolla aukeaa tänään keskiviikkona 3.3. klo 11.

Festival Shopissa on myynnissä yksittäisiä näytöslippuja ja festivaalipasseja sekä rajoitettu erä ohjelmakirjoja ja festivaalituotteita. Pisteellä voi käydä lunastamassa S-Etukortilla saatavan lippuedun Festhome TV – ja Keikalla.fi -palveluihin. Lisäksi Festival Shopin asiakaspalvelijat auttavat mielellään festivaalin katselualustojen käyttöönotossa ja tunnusten luomisessa.

Festival Shop

Koskikeskuksen keskusaukio
Hatanpään valtatie 1, Tampere

Avoinna: klo 11.00–19.00 (su 7.3. suljettu)

Maksutavat: Korttimaksu (Visa, MasterCard, American Express), ApplePay,   kulttuuri- ja virikesetelit ja -passit. Käteinen ei käy maksuvälineenä.

Palvelupisteellä noudatetaan turvavälejä ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen yleisiä  koronaohjeistuksia. Ethän tule paikalle, jos sinulla on pieniäkään sairastamiseen viittaavia oireita.

Verkkolipunmyynti

Verkkolipunmyynti Festhome TV:ssä alkaa ja festivaalin ohjelmisto avautuu katsottavaksi keskiviikkona 10.3. klo 10.

Verkkolipunmyynti Själö – Island of Souls -näytökseen alkaa lippu.fi -palvelussa jo keskiviikkona 3.3. klo 11.

 

 

Tampere Film Festival Kiss -palkintoja rivissä.

Kilpailuelokuvat vuodelle 2023 on valittu

Tampereen elokuvajuhlien kotimaisen ja kansainvälisen kilpailun sekä genre-elokuville suunnatun Generation XYZ -kilpailun elokuvat on valittu. Kaikki kilpailuun

Akkreditointi on auki

Media- ja elokuva-alan ammattilaisten ja opiskelijoiden akkreditointi Tampereen elokuvajuhlille 2023 on avoinna verkkosivujen kautta 7.3. asti. Alennetut