Festival Shop aukeaa tänään

Tampereen elokuvajuhlien myynti- ja asiakaspalvelupiste Festival Shop Koskikeskuksen keskusaukiolla aukeaa tänään keskiviikkona 3.3. klo 11.

Festival Shopissa on myynnissä yksittäisiä näytöslippuja ja festivaalipasseja sekä rajoitettu erä ohjelmakirjoja ja festivaalituotteita. Pisteellä voi käydä lunastamassa S-Etukortilla saatavan lippuedun Festhome TV – ja Keikalla.fi -palveluihin. Lisäksi Festival Shopin asiakaspalvelijat auttavat mielellään festivaalin katselualustojen käyttöönotossa ja tunnusten luomisessa.

Festival Shop

Koskikeskuksen keskusaukio
Hatanpään valtatie 1, Tampere

Avoinna: klo 11.00–19.00 (su 7.3. suljettu)

Maksutavat: Korttimaksu (Visa, MasterCard, American Express), ApplePay,   kulttuuri- ja virikesetelit ja -passit. Käteinen ei käy maksuvälineenä.

Palvelupisteellä noudatetaan turvavälejä ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen yleisiä  koronaohjeistuksia. Ethän tule paikalle, jos sinulla on pieniäkään sairastamiseen viittaavia oireita.

Verkkolipunmyynti

Verkkolipunmyynti Festhome TV:ssä alkaa ja festivaalin ohjelmisto avautuu katsottavaksi keskiviikkona 10.3. klo 10.

Verkkolipunmyynti Själö – Island of Souls -näytökseen alkaa lippu.fi -palvelussa jo keskiviikkona 3.3. klo 11.

 

 

Seminaarisalissa esitelmöijä, valkokangas ja yleisö takaapäin kuvattuna.

Euro Connection 2024 – haku auki

Tampereen elokuvajuhlat etsii projekteja Euro Connection 2024 -tapahtumaan. Euro Connection on yhteistuotantofoorumi, joka on suunnattu eurooppalaisille tuottajille,

Tampereen elokuvajuhlat rekrytoi

Tampereen 54. elokuvajuhlat järjestetään 6.–10.3.2024. Olemme yksi Euroopan merkittävimmistä ja suurimmista lyhytelokuvaan keskittyvistä elokuvafestivaaleista. Etsimme nyt tiimiimme