Tapahtumapaikat

Tapahtumapaikkojen saavutettavuus
 
 

1. Cine Atlas

Koskikeskus, Hatanpään valtatie 1
Pohjakerros, käynti Koskenrannan ovista

2. Arthouse Cinema Niagara

Kehräsaari B

3. Tuulensuun Palatsi

Hämeenkatu 30

4. Tampereen tuomiokirkko

Tuomiokirkonkatu 3b

5. Tullikamarin Klubi

Tullikamarin aukio 2

6. Tampereen yliopisto – Linna

Kalevantie 5

7. Yliopistonkatu 58 D, Tampere

 

KOSKIKESKUS, CINE ATLAS

SAAPUMINEN

Kävellen

Festivaalin pääsisäänkäynti on Koskenrannan sisäänkäynti.

Polkupyörällä

Kauppakeskuksen polkupyöräparkkeja on Koskenrannassa, Suvantokadun kulmassa, Suvantokadulla ja Hatanpään valtatiellä (huomioi talviolosuhteet; osa polkupyöräparkeista voi olla pois käytöstä)

Julkisilla liikennevälineillä

Rautatieasemalta Koskikeskukseen on matkaa noin 300m. Linja-autoasemalta Koskikeskukseen on matkaa noin 150m. Tampereen paikallisliikenteen (TKL) lähimmät pysäkit ovat Koskipuisto ja Sorinaukio, joiden reitit ja aikataulut voi katsoa Nyssen reittioppaasta.

Autolla

Auton voi pysäköidä kauppakeskuksen parkkihalliin P-Koskikeskukseen. Parkkihalliin sisäänajo on Suvantokadun puolelta. Pysäköinti on pysäköintihallissa kaikille maksullista. Koskikeskuksen pysäköintihallissa on neljä sähköautojen latauspistettä.

Katso lisätietoa pysäköinnistä P-Koskikeskuksessa.

Esteettömästi

Kauppakeskukseen pääsee esteettömästi sisään jokaisesta sisäänkäynnistä. Koskenportin, Sorinportin ja Koskenrannan sisäänkäynneillä on luiskat, joita pitkin pääsee kulkemaan esteettömästi, ja Otavalan tunnelin sisäänkäynnillä on käytettävissä hissi. Myös kauppakeskuksen sisällä pääsee liikkumaan esteettömästi hissejä käyttäen.

Taksin saapumispaikka on Hatanpään valtatien ja Suvantokadun kulmaukseen. Maksuttomat, esteettömät autopaikat (3 kpl) sijaitsevat Suvantokadulla.

YLEISÖ-WC:T

Ilmaiset WC-tilat sijaitsevat 0., 1. ja 3. kerroksissa. Esteettömät WC:t sijaitsevat 0. ja 1. kerroksissa.