Saavutettavuus

1. Cine Atlas

Koskikeskus, Hatanpään valtatie 1

Sisäänkäynti

Koskikeskuksen kaikki sisäänkäynnit ovat esteettömiä. Myös kauppakeskuksessa pääsee liikkumaan esteettömästi hissien avulla. Festivaalin pääsisäänkäynti on Koskenrannan sisäänkäynti (kuva 1), josta löytyy sähköiset liukuovet sekä luiska.

Koskenrannan sisäänkäynti

Elokuvateatteri ja WC-tilat

Kaikissa Cine Atlaksen saleissa on tilaa pyörätuoleille. Salin 1 pyörätuolipaikoille pääsy on mahdollista vain henkilökunnan avustuksella. Saleihin 2, 3 ja 4 pääsee pyörätuolilla suoraan aulasta, pyörätuolipaikat ovat salin eturivissä.

Cine Atlaksesta löytyy yksi esteetön WC. Lisää esteettömiä WC-tiloja on Koskikeskuksen 0. ja 1. kerroksissa.

Kulku kauppakeskukseen

Cine Atlaksesta pääsee kauppakeskukseen joko liukuportaita tai hissiä käyttämällä. Hissi löytyy käytävältä Cine Atlaksen sisäänkäynnin takaa.


2. Arthouse Cinema Niagara

Kehräsaari B

Sisäänkäynti Niagaraan

Rakennuksen ulko-ovi on ulospäin avattava lasiovi. Ulko-ovelta lipunmyyntipisteelle ja elokuvasaliin tullessa on kaksi noin 5cm korkeaa kynnystä. Tapahtumapaikan henkilökunta avustaa tarvittaessa kynnysten yli.

Elokuvateatteri ja WC-tilat

Niagaran elokuvasalin etuosassa on kaksi pyörätuolipaikkaa. Elokuvasalissa on induktiosilmukka. Lipunmyynnissä ja ravintolan puolella ei ole induktiosilmukkaa.

Elokuvateatterin käytävällä on esteetön WC.

 

3. YO-talo

Kauppakatu 10

YO-talolle pääsee sisään portaita tai ramppia käyttämällä. Ovihenkilöstö avustaa rampin käytössä.

Sisätiloissa salin yläkaari ei ole esteetön. Tilassa ei ole esteetöntä WC:tä.

 

4. Väinö Linna square

Tietoja päivitetään.

 

5. Tampereen tuomiokirkko (Tampere Catherdal)

Kirkkosali ja katutason tilat ovat esteettömiä. Esteetön sisäänkäynti Rautatienkadulta. Luiska käytettävissä tilaisuuksien aikana ja tarvittaessa. Kirkkosalissa on induktiosilmukka. Avustavat koirat ovat tervetulleita.

Esteetön wc sijaitsee kirkkosalin takaosassa, vasemmalla puolella pääovelta katsottuna. Koko n. 1,7 x 1,7 m.


6. Tullikamarin Klubi

Tullikamarin aukio 2

 

Pakkahuoneelle ja Klubille on helppo tulla myös pyörätuolilla. Pakkahuoneen pääsisäänkäynnille (rakennuksen rautatieaseman puoleisella sivulla) saakka pääsee autolla. Myös Klubille pääsee vaivattomasti luiskaa pitkin pääovesta Itsenäisyydenkadulta. Klubilta löytyy inva-wc.

Henkilökohtainen avustaja pääsee pääsääntöisesti työnantajansa kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla. Saattaja maksutta samalla lipulla myös näkövammaisille sekä liikuntarajoitteisille ilman pyörätuolia.

 

7. Festival Shop

Koskikeskus, Hatanpään valtatie (1. kerros, keskusaukio)

 

Festival Shop sijaitsee Koskikeskuksen keskusaukiolla Linkosuon kahvilan vieressä. Shopille pääsee esteettömästi kaikkien Koskikeskuksen sisäänkäyntien kautta (ks. Cine Atlas). Sisäänkäynneiltä löytyy esteetön reitti hissille, jonka avulla keskusaukiolle pääsee kulkemaan ilman portaita.

 

8. Festival Centre: Quest Info, Stage, Factory

Väinö Linnan aukio 13, TR5 (Vooninki)

Tietoja päivitetään.