Euro Connection 2024 – hakuaika päättymässä

Euro Connection 2024 -tapahtuman projektihakemusten viimeinen jättöpäivä on tämän viikon perjantaina 20.10.2023. Toimi siis ripeästi, mikäli haluaisit osallistua tapahtumaan omalla projektillasi!

Suomalaisten tuotantojen haku Euro Connectioniin tapahtuu Tampereen elokuvajuhlien kautta. Mukaan voi hakea alle 30-minuuttisella projektilla, jolla on jo osittainen rahoitus, ja jonka kuvaukset/tuotanto alkaa aikaisintaan kesäkuussa 2024.

Kansallisten hakemusten joukosta valitut tuottajat pääsevät Euro Connection 2024 -tapahtumaan kertomaan projektistaan sekä osallistumaan verkostoitumistilaisuuksiin.

Euro Connection on yhteistuotantofoorumi, joka on suunnattu eurooppalaisille tuottajille, levittäjille ja rahoittajille, jotka etsivät kansainvälisiä yhteistuotantokumppaneita tai -projekteja.

Kuudestoista Euro Connection järjestetään 6. ja 7. helmikuuta 2024 Clermont-Ferrandin Short Film Marketin aikana Luova Eurooppa MEDIAn ja PROCIREPin tuella.

 

Lue lisää Euro Connection -tapahtumasta

Säännöt ja hakulomake (pdf)

Säännöt ja hakulomake (word)

Lisätietoja: Riina Mikkonen | riina.mikkonen@tff.fi

Tampereen elokuvajuhlien kävijätavoite ylittyi

Maailman suurimpiin lyhytelokuvafestivaaleihin kuuluva Tampereen elokuvajuhlat järjestettiin 54. kertaa 6.–10. maaliskuuta. Festivaalin ohjelma tapahtumapaikoilla ja verkossa keräsi