Tampere Film Festival ry:n hallitus on valinnut Laura Laaksosen uudeksi toiminnanjohtajaksi. Hän on toiminut Finnish Film Affair – tapahtumassa Head of Industry tehtävissä. Laaksonen aloittaa uudessa työssään syyskuussa 2019. Tampere Film Festivalin toiminnanjohtaja Juhani Alanen jää nykyisestä tehtävästään eläkkeelle syksyllä.

Laura Laaksonen on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja kauppatieteen väitöskirjatutkija (kulttuurivienti). Hän on työskennellyt elokuva-alalla vuodesta 2013 lähtien. Hänellä on monipuolinen kokemus elokuvafestivaali- ja tapahtumatuotannosta, tuottajan tehtävistä ja PR-työstä sekä elokuva-alan hallinnon osaamista. Hän on luonut myös kansainvälisiä kontakteja toimiessaan mm. Suomen Los Angelesin pääkonsulaatissa luovien alojen vienninedistämiskoordinaattorina ja projektipäällikkönä. 

–  En malta odottaa, että pääsen luotsaamaan yhtä maailman vanhimmista ja upeimmista lyhytelokuvafestivaaleista – Suomen parhaassa kaupungissa Mansessa. On valtava kunnia päästä jatkamaan sitä upeaa työtä, mitä Tampereen elokuvajuhlilla on vuosikymmenet tehty, perinteitä kunnioittaen, mutta tulevaisuuteen katsoen, kertoo uusi toiminnanjohtaja Laura Laaksonen.