Tampereen elokuvajuhlien ennakkomyyntipiste Tullikamarilla palvelee ke 26.2.–ti 3.3. klo 11–18. Lipunmyyntipiste sijaitsee Tullikamarin 2. kerroksessa (Tullikamarin aukio 2). Ongelmatilanteissa lipunmyynnin tavoittaa numerosta +358 40 8518 029 tai osoitteesta liput(at)tamperefilmfestival.fi. Emme ota vastaan varauksia.

Elokuvajuhlien myyntipisteissä käyvät maksuvälineinä vain maksukortit sekä seuraavat maksutavat: Smartum, Tyky+ & Virike -setelit, TicketDuo, , Edenred- ja Smartum -kortit, Smartum-mobiilimaksu, E-passi -mobiilimaksu, Eazybreak-mobiilimaksu. Käteinen ei valitettavasti käy maksuvälineenä.  

Huomaathan, että Tullikamarin 2. kerroksen lipunmyyntipiste siirtyy esityspaikoille ja Festival Shopiin festivaalin ajaksi. Tullikamarin yläkerrassa myydään lippuja vielä tiistaihin 3.3. klo 18 asti, sen jälkeen asiakkaitamme palvelevat Festival Shop Siperian kauppakeskuksessa (Pala Café, Itäinenkatu 9) sekä esityspaikkojen lipunmyyntipisteet (Plevna, Niagara, Tullikamari: Pakkahuoneen/Klubin ovet).  Katso myyntipisteiden aukioloajat täältä

Huomaathan myös, että Metropolis-näytökseen lippuja saa VAIN Tampere-talon lipunmyyntipisteestä sekä Lippu.fi:n verkkokaupasta ja myyntipisteistä. Lippuja ei valitettavasti voi ostaa Tampereen elokuvajuhlien omista myyntipisteistä. 

Muistutuksena vielä kaikille S-Etukortin haltijoille, että ilmaislippuja torstain näytöksiin (1 lippu/näytös) voi lunastaa tästä päivästä lähtien lipunmyyntipisteistämme. Jokaiseen näytökseen tarvitsee näytöslipun, pelkkää S-Etukorttia näyttämällä ei pääse näytöksiin.

Kuva: Jani Rutanen