Tampereen elokuvajuhlat – Tampere Film Festival ry etsii uutta toiminnanjohtajaa nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä eläkkeelle.

Toiminnanjohtajalta edellytetään suomen kielen taitoa, elokuva- ja festivaalikentän sekä tapahtumatuottamisen riittävän laajaa tuntemusta ja verkostoituneisuutta, taloudellista ja hallinnollista kokemusta sekä henkilöstöjohtamisen taitoja. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi.

Tampereen elokuvajuhlat – Tampere Film Festival ry on vuonna 1969 perustettu aatteellinen yhdistys, jonka tarkoituksena on elokuvataiteen tunnetuksi tekeminen, kehittäminen ja tukeminen. 

Tätä tehtävää yhdistys toteuttaa järjestämällä vuosittain maaliskuussa Tampereen kansainväliset lyhytelokuvajuhlat, joka on yksi maailman merkittävimpiä lyhytelokuvafestivaaleja. Elokuvajuhlien kansainvälisen kilpailun Grand Prix’n ja parhaan dokumenttielokuvan palkinnon sekä kotimaisen kilpailun alle 30-minuuttisten lyhytelokuvien pääpalkinnon saaneet elokuvat pääsevät kilpailemaan Oscar-ehdokkuudesta. Tampereelle valitut elokuvat ovat myös oikeutettuja kilpailemaan Englannissa Bafta palkinnosta ja European Film Academy -palkintoehdokas kilpailee parhaan eurooppalaisen lyhytelokuvan palkinnosta. 

Elokuvajuhlille saapuu vuosittain satoja akkreditoituja vieraita. Elokuvantekijöiden lisäksi juhlille saapuu muiden festivaalien, TV-kanavien, tiedotusvälineiden sekä erilaisten organisaatioiden edustajia.

Festivaali tuo yleisön katsottavaksi vuosittain yli 400 laadukkaan lyhyt- ja dokumenttielokuvan kokonaisuuden sekä mittavan kattauksen keskusteluja, seminaareja ja kohtaamisia alan tekijöiden kanssa. 

Vuosi 2020 on juhlavuosi – Tampereen Film Festival täyttää 50 vuotta.

Uuden toiminnanjohtajan kausi alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja täysipäiväinen. Toiminnanjohtaja vastaa tehtävistään yhdistyksen hallitukselle.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera tulee lähettää yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Aila Dündar-Järviselle viimeistään 3.6.2019 osoitteeseen ailadj@tff.fi.

Haastattelut ja valinta tehdään kesäkuussa.

Lisätietoja antavat:

Aila Dündar-Järvinen, hallituksen puheenjohtaja
ailadj@tff.fi | 041 573 2031

ja 

Juhani Alanen, toiminnanjohtaja
juhani.alanen@tff.fi | 040 5833211