Festivaalitoimistomme tarvitsee lisää apuvoimia ja siksi etsimme assistentteja työharjoitteluun festivaalille sekä markkinointikoordinaattoria. Assistentit ovat tärkeä osa tiimiämme ja tarjoamme sellaisen harjoittelupaikan, jossa pääsee oikeasti osallistumaan kansainvälisen tapahtuman tuottamiseen monipuolisten työtehtävien kautta.

Tampereen elokuvajuhlat on Suomen vanhin ja maailman kolmen suurimman ja arvostetuimman lyhytelokuvafestivaalien joukossa. Festivaali järjestetään 50. kerran 4.-8. maaliskuuta 2020.

Jos sinulla on avoin mieli, intoa ja halua oppia, olet juuri se mitä haemme. Työkielenä on sekä suomi että englanti, eli edellytyksenä on kummassakin kielessä sujuva kirjallinen ja suullinen osaaminen. Perus ATK-taidot on myös oltava hallinnassa. Työtehtäviä suoritetaan sekä itsenäisesti, että ryhmässä. Työn suorituspaikka on elokuvajuhlien toimisto ja työaika on sopimuksesta riippuen n. 30h/vk. Työsuhteen kesto tehtävästä riippuen, sopimuksen mukaan aikavälillä joulukuu 2019 – maaliskuu 2020.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Tampereen elokuvajuhlilla, lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen laura.laaksonen@tff.fi, laita viestin otsikoksi hakemasi työtehtävän nimike. Hakuaika päättyy 4.10.

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI
Työtehtäviin kuuluu erilaiset tiedotus- ja markkinointitehtävät, kuten täsmämarkkinointi, nettisivujen hallinnointi/päivitys (WordPress), somekanavat (Facebook, Instagram, Twitter) ja mediakontaktointi. Tehtäviä on mahdollista jakaa ja muokata valittavan henkilön osaamisen pohjalta. Katsomme eduksi kokemuksen kumppanuuksien hankkimisesta. Kyseessä on tärkein viestijä toimiston sisuksista ulkomaailmaan!
Koordinaattorien työaika on 37h/viikko.

Etsimme assistentteja määräaikaisiin työtehtäviin seuraavasti:

OHJELMISTOASSISTENTTI
Avustaa ohjelmistokoordinaattoria elokuvaohjelmiston parissa (esitysluvat, painomateriaali, esityskopiot, kuljetus) sekä tuotantokoordinaattoria tuotannollisissa järjestelyissä (sopimusasiat, aikataulutus, käytännön järjestelyt). Monipuolisia työtehtäviä joissa tarkkuus on kaiken a ja o.

TUOTANTOASSISTENTTI
Avustaa tuotantokoordinaattoria hyvinkin moninaisissa työtehtävissä mm. tilavaraukset, festivaalin aikaisten työntekijöiden ja vapaaehtoisten rekrytointi, moninaisen kaluston hommaaminen, logistiikka. Tuotantoassistentin tehtävä on oiva mahdollisuus tutustua laajasti festivaalin järjestelyihin kulissien takana.

VIESTINTÄASSISTENTTI
Avustaa viestintäkoordinaattoria niin tiedotukseen kuin markkinointiin liittyvissä asioissa. Työnkuva sisältää mm. kuvankäsittelyä (Photoshop), taittohommia (InDesign), nettisivujen (WordPress) ja somekanavien (Facebook, Instagram, Twitter) päivittämistä. Tekstin tuottaminen sekä InDesign ja Photoshop osaaminen lasketaan eduksi!

VIERASASSISTENTTI
Avustaa vieraskoordinaattoria kansainvälisten ja kotimaisten vieraiden kutsuissa, akkreditoinnisssa, matka- ja majoitusjärjestelyissä sekä vieraiden henkilökohtaisten aikataulujen tekemisessä. Mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin!