Kaipaatko vaihtelua?

Open Eyes -ohjelma keskittyy uusien audiovisuaalisten ilmiöiden ympärille: virtuaali- (VR) ja lisättyyn (AR) todellisuuteen, interaktiivisuuteen sekä monimediallisuuteen.

Tämän hetken kauneimmat ja rohkeimmat VR- ja AR-teokset ovat koettavanasi Festivaalikeskuksen Open R Lounge!:ssa. Vaihtuvaan ohjelmistoon on vapaa pääsy koko festivaalin ajan. Alan tekijöiden esitykset osana Stagen ohjelmaa antavat aihetta vapaamuotoiselle jatkokeskustelulle ja verkostoitumiselle.

Festivaalikeskuksen Open R Beta! -pisteessä pääset näkemään myös alan uusia innovaatioita: DDD60-hankkeen lopputuloksena syntyneen teknologian tarkoituksena on parantaa 360-sisältöjen katseltavuutta sekä helpottaa sisältöjen jakamista yleisölle.

Mihin uusista medioista on? Open R Talks! -sarjassa tehdään laaja-alainen katsaus menneeseen VR/AR-vuoteen ja maalaillaan visioita poikkitodellisen tarinankerronnan tulevaisuudesta. Esitykset ja paneelit nähdään Werstaan auditoriossa torstaina ja lauantaina.

Tarkempi ohjelma sisältöineen löytyy tapahtuman englanninkieliseltä sivulta ja festivaalikeskuksesta.

Ohjelma on englanninkielinen. Tapahtumiin on vapaa pääsy!

 

OHJELMA

 

Open R Lounge! ja Stage:
8.–10.3.2018 | Festivaalikeskus
VR/AR -näytökset ja esitelmät.

Open R Beta!:
8.–10.3.2018 | Festivaalikeskus
DDD60 VR-näytökset uudella teknologialla.

Open R Talks!:
To 8.3 ja la 10.3.2018 | Werstaan auditorio
Poikkitodellinen seminaariohjelma. Tarkat aikataulut ja puhujaesittelyt kotisivuiltamme.

 

Mikä ihmeen DDD60? Tampereen elokuvajuhlat on mukana kansainvälisessä DDD60-hankkeessa, jonka tavoite on kehittää VR-sisältöjen jakelumahdollisuuksia elokuva- ja TV-ammattilaisten käyttöön. DDD60-hanke on saanut tukea Euroopan Unionin Horizon 2020 – tutkimus ja innovaatio-ohjelmalta avustussopimus No 732717 mukaisesti.