Poetry Slam + Parsitut miehet

To 7.3. | Klo 19.00 | Kulttuuritalo Telakka | Vapaa pääsy

Tampere Film Festival kutsuu kaikki runonmieliset mukaan leikkimieliseen poetry slam -kisailuun Telakalle (Tullikamarin aukio 3) torstaina 7.3. klo 19! Kansainvälisillä poetry slam -säännöillä käytävä runokisailu on osa Särinä-klubin kokonaisuutta. Kilpailun voittajalle on luvassa mainetta ja kunniaa sekä sarjalippu (6 perushintaista lippua) Tampere Film Festivalin näytöksiin. Tilaisuuden juontaa runoilija Harri Hertell.

Poetry slamissa kisaillaan maksimissaan kolmen minuutin mittaisin esityksin. Poetry slam onkin lyhytelokuvan sukulaissielu: kumpikin vaatii tiivistämisen taitoa ja mieleenpainuvat lainit ovat eduksi.

Kisaajien lisäksi tarvitsemme myös viisi reipasta poetry slam -tuomaria. Tuomaroinnista ei tarvitse olla minkäänlaista aiempaa kokemusta, sillä tehtävään perehdytetään paikan päällä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tuomarien tehtävä on pisteyttää jokainen kuulemansa runoesitys asteikolla 1-10 (yhden desimaalin tarkkuudella). Suullista tai kirjallista palautetta ei anneta. Jokainen tuomari saa kiitokseksi tärkeästä työstään ravintolan tarjoaman pienimuotoisen palkinnon. Rohkeasti mukaan kisailemaan tai tuomaroimaan!

Kisailemaan tai tuomariksi voi ilmoittautua ennakkoon sähköpostilla: harri.hertell@gmail.com sekä paikan päällä 30 minuuttia ennen tilaisuuden alkua, mikäli kisailupaikkoja on silloin vielä jäljellä. Mukaan mahtuu 15 nopeinta.

Slamien jälkilöylyt viskoo runoyhtye Parsitut miehet. Kyseessä on samalla heidän debyyttiäänitteensä julkaisukeikka. Tilaisuuteen on vapaa pääsy eikä erillistä narikkamaksua peritä. Tervetuloa!

Poetry slam -kisan tarkemmat säännöt löytyvät Kirjoittajayhdistys Viitapiiri ry:n Facebookin tapahtumasivulta.