Tampere Film Festival etsii vapaaehtoisia riveihinsä!

Festivaali jalkautuu kaupunkiin tuttuun tapaansa maaliskuun alussa 4.–8.3.2020. Tapahtumaviikon lisäksi talkootehtäviä on tarjolla myös ennen ja jälkeen festariviikon.

Talkoolaishaku vuoden 2020 festivaalille on auki 8.1.–10.2.2020.

Ilmoittaudu mukaan täällä.

TALKOOLAISELTA ODOTETAAN:

Täysi-ikäisyyttä. Odotamme positiivista asennetta, sitoutumista annettuun työtehtävään sekä joustavuutta. Tietyissä asiakaspalvelutehtävissä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja lisäksi muiden kielten osaamisesta on varmasti hyötyä. Työskentelyä minkäänlaisten päihteiden vaikutuksen alaisena ei sallita. Tutustu talkoolaisten monipuolisiin tehtäviin tarkemmin täällä.

TALKOOLAISTEN ETUJA:

FESTARIPAITA ja -KANGASKASSI

Tyylikäs t-paita on kätevä työvaate festivaalilla. Lisäksi festarin kangaskassi on jo käsite sinällään, ja sen avulla erotut tavanomaisesta kangaskassiväestä.

STAFF-RUOKA

Yhdestä työvuorosta (5 h) saa vastineeksi yhden ruokalipukkeen, jonka voi käyttää missä tahansa festivaalin kumppaniravintoloista.

TEISTÄ PIDETÄÄN HUOLTA

Festarin eri toimipaikoista tai heti niiden läheltä löytyy talkoolaisille omat taukotilansa, joissa on muun muassa pientä syömistä ja virvokkeita.

STAFF-PASSILLA NÄYTÖKSIIN

Pääsy normaalihintaisiin näytöksiin, joissa on tilaa.

FESTARIKLUBIT @ KLUBI & PAKKAHUONE

Iltaklubien sisäänpääsy staff-passilla ilmaiseksi niin kauan kuin tilaa riittää! Iltojen ohjelmasisällöistä tarkempaa infoa tulossa lähempänä festivaalia.

KATALOGI

Festivaalin tuhdinpuoleisesta ohjelmakirjasta näet kaikki festivaalin elokuvat ja tapahtumat.

TYÖKOKEMUSTA

Festivaalilla työskennellessäsi kartutat työkokemusta ja pääset kohtaamaan monenlaisia ihmisiä sekä monenmoisia erikoistilanteita!

TYÖTODISTUS

Halutessasi saat työtodistuksen festivaalilla työskentelystä.

PÄÄTTÄJÄISKEMUT!

Festivaaliviikon päätteeksi järjestetään päätöskemut runsaine tarjoiluineen, joiden jälkeen on myös mahdollisuus jatkaa iltaa eräässä paikallisessa toimintabaarissa. Kemuihin on luonnollisesti staff-passilla ilmainen sisäänpääsy.

TYÖVUOROT JA -AJAT

Talkoolaiselta odotetaan osallistumista oman tiiminsä talkootehtäviin vähintään noin neljänä eri päivänä. Yhden työvuoron kesto on viisi tuntia.  Innokkaimmat saavat tehdä vuoroja niin paljon kuin maistuu, sillä mitään ylärajaa ei onneksi ole olemassa!

Työvuorojen toteutusajankohta on kiinni tehtävästä. Tehtävästä riippuen vuoroja voi olla oikeastaan mihin aikaan vain aamusta aina yömyöhään. Kaikille halukkaille löytyy varmasti sopivat työvuorot.

Tietyt ennakkotehtävät saattavat tapahtua jo ennen itse festariviikkoa. Myös heti festarin jälkeen on mahdollisuus toimia vielä talkoolaisena jälkitehtävissä.

KUKA PEREHDYTTÄÄ TEHTÄVÄÄN?

Varsinaisen tehtäväperehdytyksen hoitaa oma vastaavasi, jolta saat tarkemmat tiedot toimenkuvasta ja myös työvuorot.

MILLOIN SINUUN OLLAAN YHTEYDESSÄ ?

Hakuaika talkoolaiseksi päättyy 10.2.2020. Valituille ilmoitetaan työtehtävästä noin kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

VALINNAN JÄLKEEN – VIELÄ ENNEN FESTARIA!

Tehtäviin valitut saavat tiedon valinnasta noin kahden viikon sisällä ilmoittautumisajan loppumisesta. Samalla talkoolaiset saavat infokirjeen, josta löytyy tarkemmin tietoa tapahtumasta.

Valintatietojen lähettämisen jälkeen tiimien vetäjät / paikkavastaavat sopivat työvuorot omien talkoolaisten kanssa ja järjestävät tarvittaessa perehdytykset tehtävistä.

Mahdolliset yleiset tiedustelut talkoolaisasioista voi kirjata osoitteeseen: mikko.sorrela(at)tff.fi.