Etsimme talkoolaisia Tampereen 51. elokuvajuhlille. Festivaali on tarkoitus järjestää 10.–14. maaliskuuta sekä verkossa että tapahtumapaikoilla vallitsevat koronarajoitukset ja -suositukset huomioiden.

Talkoolaisille töitä on tarjolla jo ennen festivaalia, festivaalin aikana sekä festivaalin jälkeen. Tutustu tarkempiin tehtäväkuvauksiin täällä.

HAE MUKAAN TALKOOLAISEKSI TÄÄLLÄ. Talkoolaishaku on avoinna 12. helmikuuta asti.

Talkoolaisilta odotetaan

Täysi-ikäisyyttä. Odotamme positiivista asennetta, sitoutumista annettuun työtehtävään sekä joustavuutta. Tietyissä asiakaspalvelutehtävissä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja lisäksi muiden kielten osaamisesta on varmasti hyötyä. Työskentelyä minkäänlaisten päihteiden vaikutuksen alaisena ei sallita.

Talkoolaisten etuja

STAFF-PASSILLA NÄYTÖKSIIN
Pääsy normaalihintaisiin näytöksiin, mikäli on tilaa.

STAFF-RUOKA
Yhdestä työvuorosta (n. 5 h) saa yhden ruokalipukkeen. 

FESTIVAALIN OHEISTAPAHTUMIA
Sisäänpääsy mahdollisille iltaklubeille STAFF-passilla niin kauan kuin tilaa riittää.

KATALOGI
Katalogi on elokuvafestivaalin ohjelmakirja, josta löytyy esittelyt kaikista elokuvista ja näytöksistä. 

TYÖKOKEMUS JA -TODISTUS
Festivaalityössä saat kokemusta monipuolisista työtehtävistä. Halutessasi saat myös työtodistuksen festivaalilla työskentelystä. 

TALKOOLAISISTA PIDETÄÄN HUOLTA
Festarin eri toimipaikoista tai heti niiden läheltä löytyy talkoolaisille omat taukotilansa, joissa mm. pientä syömistä ja virvokkeita.

Työvuorot ja -ajat

Talkoolaiselta odotetaan osallistumista oman tiiminsä talkootehtäviin vähintään kolmena eri päivänä. Yhden työvuoron kesto on viisi tuntia. Innokkaimmat saavat tehdä vuoroja niin paljon kuin haluaa, sillä mitään ylärajaa ei onneksi ole olemassa.

Työvuorojen toteutusajankohta ovat kiinni tehtävästä. Riippuen tehtävästä, vuoroja voi olla oikeastaan mihin aikaan vain aamusta aina yömyöhään. Kaikille halukkaille löytyy varmasti sopivat työvuorot.

Tietyt ennakkotehtävät tapahtuvat jo ennen itse festivaaliviikkoa. Myös heti festivaalin jälkeen on mahdollisuus toimia talkoolaisena jälkitehtävissä.

Talkoolaisten tehtävät

Tutustu talkoolaisten tehtäviin tarkemmin täällä.

Milloin sinuun ollaan yhteydessä?

Hakuaika talkoolaiseksi päättyy 12. helmikuuta. Valituille ilmoitetaan työtehtävä valinnasta noin kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Samalla talkoolaisille lähetetään infokirje, josta löytyy tarkemmin tietoa tapahtumasta

Varsinaisen tehtäväperehdytyksen hoitaa oma vastaavasi, jolta saat tarkemmat tiedot toimenkuvasta ja myös työvuorot.

Valintatietojen lähettämisen jälkeen tiimien vetäjät / paikkavastaavat sopivat työvuorot omien talkoolaistensa kanssa ja tarvittaessa järjestävät perehdytykset tehtävistä.

Mahdolliset tiedustelut talkoolaisasioista voi lähettää osoitteeseen: annika.eklof(at)tff.fi