Rakastettu Pikku Kakkonen juhlii 40-vuotista taivaltaan festivaalilla kahden näytöksen voimin, joihin on koottu ohjelmamakasiinin parhaita ja ikimuistoisimpia hetkiä.

Lauantain koko perheen näytöksissä superturvallisten katselukavereiden, liikennepuistokonstaapelien Maltin ja Valtin kanssa ihmetellään ohjelmia kaikilta Pikku Kakkosen vuosikymmeniltä. Kotimaisten suosikkien lisäksi 35 minuutin mittaisessa näytöksessä tavataan myös kaikkien rakastama Nalle Luppakorva ystävineen sekä Nukkumatti, joka tällä kertaa saapuu lasten luo ilmalaivalla. Nouda vapaalippusi festivaalin omista lipunmyyntipisteistä 23.2. alkaen!

Aikuisille on koottu myös oma iltanäytös, jossa katsellaan kaikista ihanimpia ja kaikista kamalimpia lastenohjelmaklassikoita. Valkokankaalle marssivat pitkästä aikaa monen 1970- ja 80-luvulla syntyneen lapsen televisio-ohjelmasuosikit, kuten Hinku ja Vinku, Kössi Kenguru, Heikkopeikko sekä Sirkus Hepokatin Pelle Hermanni, taikuri Max ja ennustajaneiti Sylvia. Mukana on myös lapsena kenties liiankin jännittäviltä tuntuneet ohjelmat kuten Aasi, Morso ja Mouru tai Pikku Kakkosen jäävaroitus sekä kaksi ohjelmaa, jotka ovat  päätyneet lapsilta kiellettyjen ohjelmien listalle: Hupsis: Viinitarha ja Rölli ja pahan valtakunta.

Kurkkaa myös Pikku Kakkosen suosikkisarjoista koottu nostalgiapaketti Yle Areenassa.

Lisätietoa Pikku Kakkosen juhlavuodesta

#pikkukakkonen40 #älälopetaleikkimistä