Kenen kaupunki? -paneeli

Keskustelu kaupungeista ja niiden kestävyydestä käy vilkkaana. Mitä on hyvä kaupunkielämä ja kenen näkökulmista kaupunkeja kehitetään?

Kieli: FinKesto: 120 min

  • kalenteri-ikoni To 10.3.

  • kelloikoni 16:00 – 18:00

  • valuuttaikoni Vapaa pääsy

  • karttaikoni Cine Atlas 3

Keskustelu kaupungeista ja niiden kestävyydestä käy vilkkaana. Mitä on hyvä kaupunkielämä ja kenen näkökulmista kaupunkeja kehitetään? Suomalaisten kaupunkien kasvu tarjoaa kiinnostavan pelikentän, mutta luo myös jännitteitä eri väestöryhmien välille ja uhkaa kaupunkiluonnon elintilaa. Millä ehdoin kaupunkeja tulisi kehittää?

Tampereen elokuvajuhlien ja Tampereen yliopiston järjestämässä paneelikeskustelussa ovat mukana Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen, Hiedanrannan kulttuuritoiminnan koordinaattori Henni Salo, Villi vyöhyke ry:n Jere Nieminen, asuntokehityksen johtaja Toni Tuomola (Skanska) ja Tampereen kaavoitusarkkitehti Raija Mikkola. Keskustelun moderaattorit: Kestävän kaupunkikehityksen yliopistonlehtori Markus Laine ja ympäristöpolitiikan apulaisprofessori Helena Leino, Tampereen yliopisto. 

 

Facebook-tapahtuma

 

Paneelia voit seurata kahdella eri tavalla:
🔹 Paikan päällä Cine Atlaksen elokuvateatterissa (sali 3). Tilaisuuteen on kaikille vapaa pääsy
🔹Aamulehti näyttää paneelikeskustelun suorana lähetyksenä. Striimi on vain Aamulehden tilaajille, ja löytyy https://www.aamulehti.fi/aihe/live/ osoitteesta.

 

 

Tiedosto:Tampereen yliopiston logo 2020.png – Wikipedia                          Sustainable Transformation of Urban Environments | Tampere Universities