Näyttelijöiden ja ohjaajien pikatreffit / Pikatreffien jälkimaljat

Näyttelijöiden ja ohjaajien pikatreffit

PE 10.3. | 14:00–17:00 | TAPAHTUMAKESKUS: VOONINKI B | FIN | ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

Etsitkö uusia kontakteja tai yhteistyötä seuraavaan projektiin? Näyttelijöiden ja ohjaajien pikatreffeillä pääset luomaan kontakteja kasvokkain. Kullekin ohjaajan/tuottajan/roolittajan ja näyttelijän kohtaamiselle on varattu pari minuuttia aikaa. Tapahtuma on hauska tapa saada uusia tuttavuuksia ja työkavereita!

Tilaisuuden järjestää SELO Suomen elokuvaohjaajaliitto ry ja Tampereen freelance-näyttelijät ry.

 

Ilmoittautumisohjeet  

Ohjaajien, tuottajien ym ilmoittautuminen: https://edge.flomembers.com/selo-ry/events/register/72b32a1f754ba1c09b3695e0cb6cde7f

Ohjaajien tiedustelut Chia Koskinen +358 50 539 0951, chia.koskinen(at).selo.fi

Ohjaajien tulee varmistaa ilmoittautumisensa ma 6.3. mennessä. Näyttelijöiden osallistumismaksu 10€. Tampereen freelance-näyttelijät ry:n jäsenille ilmainen. Ohjaajille ja tuottajille ilmainen.

 

                       

Pikatreffien jälkimaljat

PE 10.3. | 17:00–18:00 | TAPAHTUMAKESKUS: VOONINKI B | FIN | ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

Film Tampere järjestää yhteistyössä Tampereen Freelance-näyttelijät ry:n, SELO Suomen elokuvaohjaajaliitto ry:n ja Tampereen elokuvajuhlien kanssa kuplivan

verkostoitumishetken ohjaajien ja näyttelijöiden pikatreffien perään. Film Tampere haluaa järjestää mahdollisuuden keskustelujen jatkamiseksi ja törmäyttää paikallisia sekä tuotantojaan tälle seudulle suunnittelevia tuottajia ja ohjaajia ammattinäyttelijöiden kanssa. Tampereen elokuvakaupungin kasvutarina Film Tampereen johdolla täyttää tänä vuonna 5 vuotta, ja SELO on ansiokkaasti edistänyt kotimaan elokuvaohjaajien asemaa jo 40 vuoden ajan. On syytä juhlaan!

 

Osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen 7.3. mennessä. Tilaisuus on vain kutsuvieraille ja Pikatreffien osallistujille. Kutsut katsotaan sisäänkäynnin yhteydessä. Pukukoodi casual. Jos olet kiinnostunut osallistumaan pikatreffeille klo. 14-17, ohjeet ja ilmoittautumislinkki löytyy ylhäältä.