LIPUNMYYNTI

Elokuvajuhlien omat lipunmyyntipisteet palvelevat esityspaikoilla (Plevna, Niagara, Tullikamari: Pakkahuoneen/Klubin ovet) ja Festival Shopissa (Pala Café, Itäinen aukio 9). Tarkempaa tietoa myyntipisteistä löydät täältä.

Elokuvajuhlien myyntipisteissä käyvät vain maksukortit (ei käteinen) sekä seuraavat maksutavat: Smartum, Tyky+ & Virike -setelit, TicketDuo, , Edenred- ja Smartum -kortit, Smartum-mobiilimaksu, E-passi -mobiilimaksu, Eazybreak-mobiilimaksu. Huom! Arvosetelit ovat henkilökohtaisia. Sarjakortin voi ostaa arvoseteleillä vain siinä tapauksessa, kun lunastaa liput yksittäisiin näytöksiin heti myyntihetkellä.

Lipunmyynnin yhteystiedot ongelmatilanteissa:
p. +358 40 8518 029
liput(at)tamperefilmfestival.fi

Huom! Emme ota vastaan varauksia.

Lipunmyynti palvelee myös verkossa osoitteessa www.lippu.fi ja Lippupisteen omissa myyntipisteissä.

Huomaathan, että Metropolis-lippuja voi ostaa vain Tampere-talon lipunmyynnistä sekä Lippupisteestä (lippu.fi ja Lippupisteen omat myyntipisteet). Tampereen elokuvajuhlien omat myyntipisteet eivät myy Metropolis-lippuja. Elokuvajuhlien sarjakortilla näytöksen lipun saa kuitenkin alennettuun hintaan 31,50 € Tampere-talon lipunmyynnistä.

S-Etukorttia näyttämällä voi lunastaa ilmaislipun kaikkiin festivaalin torstain näytöksiin Tampereen elokuvajuhlien omista myyntipisteistä (ei lippu.fi). Vain lipuilla näytöksiin.

Muutokset elokuvajuhlien lipunmyyntipaikkojen aukioloajoissa ovat mahdollisia, tarkista ajantasainen tieto tamperefilmfestival.fi

LIPPUJEN HINNAT

SARJAKORTTI alkaen 40€ / 36€ *  (sis. 6 lippua normaalihintaisiin 9€ näytöksiin sekä ohjelmakirjan)

SUPERSARJAKORTTI alkaen 65€ / 60€ *  (sis. 10 lippua normaalihintaisiin 9€ näytöksiin sekä ohjelmakirjan ja festivaalin kangaskassin)

YKSITTÄISET NÄYTÖKSET  alkaen 9€

PALKINTOSEREMONIA JA PALKITUT ELOKUVAT alkaen 13€

PALKITTUJEN ELOKUVIEN UUSINTANÄYTÖKSET alkaen 10€

TRASH & UNDERGROUND FILM FESTIVAL alkaen 10€

BRUNSSI: TEE SE ITSE alkaen 14,90€, (2–10v. lapset 7,5 €, alle 2v. ilmainen)

* Alennushinta sarjakorteille (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varuspalvelusta suorittavat)

LIPPUJEN JA OHEISMATERIAALIEN LUNASTUS

Sarjakorttiin kuuluvat näytösliput voi lunastaa ilman erillisiä toimitusmaksuja festivaalin omista lipunmyyntipisteistä 26. helmikuuta alkaen. Lippuja voi lunastaa myös Lippupisteen verkkosivuilta, jolloin hintaan lisätään palvelupalkkio.

Sarjakortteihin kuuluvat oheismateriaalit voi hakea festivaalin omista lipunmyyntipisteistä festivaaliviikolla 2. maaliskuuta alkaen.

Yleinen ikäraja festivaalin näytöksiin on 16 vuotta (pois lukien Minikino Festivaali) ellei toisin ole ilmoitettu.

Kuva: Jani Rutanen