Tänään on vuorossa 10 kilpailunäytöstä sekä 23 erikoisohjelmistonäytöstä ja lukuisia oheistapahtumia.

Ensimmäiset näytökset starttaavat klo 10. Muistakaa, että Klo 10 Maoriland 3 sekä klo 18 esitettävään The Price of Peace näytökseen on piilotettu kiivi. Jos löydät sen, mene sen kanssa Info Shopiin ja lunasta mahtava palkinto!

Klo 16.00 alkaa Pakkahuoneella Moods of Drag me to Kempele, jossa päästään näkemään sama elokuva neljällä eri säestyksellä. Näytös toteutettu yhteistyössä Tampereen Musiikki Akatemian kanssa.

Samaan aikaan toisaalla, eli Niagarassa esitetään Oscar-animaatioiden parhaimmistoa!

Tapahtumia on taas tarjoilla runsain mitoin, Script Tampereessa alkaa tapahtuu klo 11. (Ilmoittautuminen ja lipunmyynti klo 10.)

Film Tampere pitää tiedotustilaisuuden klo 11 Festivaalikeskuksessa AV-alan kannustimesta. Kannustimella houkutellaan lisää paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä tuotantoja Tampereen seudulle. Tavoitteena on edistää alan kehittymistä ja työpaikkojen määrän sekä Tampereella tehtävien kaupallisten tuotantojen liikevaihdon kasvua. Lue lisää aiheesta tästä!

Illalla WIFT Finlandin NÄKYVÄKSI-hankehautomon lanseeraus ja illanvietto Festivaalikeskuksessa klo 18-20. Tilaisuuteen vapaa pääsy.

Katso kaikki näytökset täältä sekä tapahtumat tästä!