Charlie Cruz Kauppila

Hei! Nimeni Charlie Cruz Kauppila ja käyn lukion toista vuotta Tampereen yhteiskoulun
lukiossa. Harrastuksiini kuuluu tennis, seurakunnan kautta ripareilla isosena toimiminen ja satunnainen valokuvailu. Kiinnostustani elokuvia kohtaan olen päässyt ilmaisemaan muun
muassa koulussa elokuvatyön tunneilla ja itse olen eniten kiinnostunut kuvaamisesta sekä
editoimisesta. Arvostan elokuvissa paljon musiikkivalintoja sekä hyvää kuvallista kerrontaa.


Siiri Penttilä

Olen Siiri Penttilä ja opiskelen Tampereen yhteiskoulun lukiossa toista vuotta. Musiikki ja teatteri täyttävät kalenterini.
Näyttelemisen ja laulamisen ohella soitan useampaa soitinta ja teen
mielelläni musiikkia mm. teatteri- ja lyhytelokuvaproduktioihin. Elokuviin menen aina yhtä uteliaana odottaen sen jotenkin kolauttavan. Nuorisotuomarointi tarjoaa todella mielenkiintoisen mahdollisuuden hypätä uudenlaiseen, kriittisempään, rooliin tutkailla elokuvia osiensa summana. Ties vaikka löytyisi jotain yhtä läikäyttävää kuin Studio Ghiblin tuotanto.


Armi Smura


Olen 18 vuotias kuvataideopiskelija Tammerkosken lukiosta. Seuraan elokuvia ja dokumentteja aktiivisesti ja olen myös kiinnostunut niiden tuottamisesta. Siksi kuvaankin itse ja pyrin tulevaisuudessa elokuva-alalle.

Elokuvia katsoessani kiinnitän eniten huomiota kameran liikkeisiin ja kuvakulmiin. Taas video-projekteja itse tehdessä pidän eniten editoimisesta. Elokuvien lisäksi olen kiinnostunut opettamisesta ja kielistä.


Peppi Takala

Moi! Nimeni on Peppi Takala ja olen abiturientti Tammerkosken lukion kuvataidelinjalta. Harrastan kuvataiteen lisäksi tanssia ja koirani kanssa oleskelua. Minua on pienestä asti huvittanut käsikirjoittaa, kuvata sekä editoida lyhytelokuvia, ja olen osallistunut muutamiin elokuvakilpailuihin, mitkä ovat joka kerta olleet huikeita sekä opettavaisia kokemuksia.

Tykkään vapaa-ajallani katsella elokuvia laidasta laitaan; uusia sekä vanhoja, kotimaisia sekä ulkomaalaisia, lyhyitä sekä pitkiä. Paras elokuva on mielestäni sellainen, jossa yhdistyy viihdyttävä idea sekä esteettisesti tyydyttävä toteutus.