Nuorisotuomaristo

Rasmus Koski

Hei kaikki. Nimeni on Rasmus Koski ja olen viimeisen vuoden opiskelija Tampereen Yhteiskoulun Lukiossa. Jokapäiväiseen aikatauluuni kuuluu salilla käynti sekä jatkuva musiikin kuuntelu. Toki se on vain raapaisu vanhoista harrastuksista ja toimistani.
Olen käynyt pari kurssia lyhytelokuvien parissa ja tällä hetkellä olen mukana tekemässä musiikkivideota artistille. Pidän kaikista elokuvan tekemiseen liittyvistä asioista: juonen suunnittelusta, molemmin puolin kameraa olemisesta ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä pätkien editoinnista elokuvaksi.

Oiva Kuusinen

Hei! Olen Oiva Kuusinen, ja opiskelen toista vuotta kuvataidepainotteisesti Tammerkosken lukiossa. Harrastan itse visuaalisten taiteiden lisäksi pianon soittamista sekä tennistä. Lyhytelokuvien tuotosta olen ollut kiinnostunut useita vuosia, mutta lukiossa kiinnostuin siitä erityisesti. Kasvaneiden mahdollisuuksien johdosta, olen saanut olla mukana tuottamassa useita tuotantoja. Elokuvissa nautin erityisesti visuaaleista, jonka takia olen ollut kuvaajana sekä suunnittelemassa valaistusta toteuttamissani lyhytelokuvissa. Vaikka elokuva on kokonaisuus, näihin olen itse kiinnittänyt huomiota eniten.

Minttu Mäkelä

Moi! Olen Minttu Mäkelä, toisen vuoden opiskelija Tampereen yhteiskoulun lukiosta. Harrastuksena minulla on sellon soittaminen ja muut musiikkihommat. Sellon soiton lisäksi nautin laulamisesta. Olen aina katsonut elokuvia laidasta laitaan innolla ja suuria määriä. Elokuvien tekemiseen pääsin kuitenkin tutustumaan vasta lukiossa elokuvatyön kursseilla ja löysin sitä kautta aivan uusia näkökulmia erityisesti editoimiseen ja kuvaamiseen.

Otto Niittymäki

Hei! Olen Otto Niittymäki ja opiskelen toista vuotta Tammerkosken lukiossa. Olen aina ollut iso elokuva-fani ja viime vuosina olen myös kiinnostunut niiden tuottamisesta. Olen tehnyt monia lyhytelokuvia kavereiden kanssa ja yleensä ohjaan sekä editoin ne, ja joskus myös näyttelen. Toivon että joku päivä olisin töissä elokuva-alalla. Asiat joihin kiinnitän huomiota elokuvissa ovat hyvä cinematografia, kiinnostavat juonet ja teemat sekä näyttely.

Aukusti Palosaari

Moi! Olen Aukusti Palosaari ja Tampereen yhteiskoulun lukion opiskelija. Elokuvat ovat suurin intohimoni musiikin lisäksi. Henkilökohtaisiin suosikkeihini kuuluvat Quentin Tarantinon, Wes Andersonin sekä Christopher Nolanin tuotannot. Teen myös lyhytelokuvia, ja olen kiinnostunut ohjaamisesta, käsikirjoittamisesta sekä kuvaamisesta. Suurin saavutukseni on Kaikki Kuvaa -kilpailun fiktiosarjan voitto lyhytelokuvalla 404 future not found. Unelmani olisi opiskella elokuvan ohjaamista joko Suomessa tai ulkomailla. Katsojana kiinnitän huomiota ohjaukseen, käsikirjoituksen toimivuuteen, kuvaukseen sekä uusiin ja luoviin tarinankerronnan tapoihin. Olen myös erittäin kova kriitikko katsoessani elokuvaa, ja siksi on hieno päästä tuomaristoon. Toivoisin näkeväni paljon uudenlaisia tapoja tehdä elokuvaa sekä kertoa tarinaa.