Tampereen elokuvajuhlat etsii maaliskuussa järjestettävien festivaalien suunnitteluun ja toteutukseen työharjoittelijoita. Harjoittelijat toimivat tuotanto-, ohjelmisto-, viestintä- ja vierastiimien assistentteina. Assistenteilla on erittäin tärkeä rooli festivaalin rakentamisessa, ja harjoittelu Tampereen elokuvajuhlilla tarjoaa loistavan mahdollisuuden työskennellä tiiviinä osana aidosti kansainvälistä tapahtumaa. 

Tampereen elokuvajuhlat on Suomen vanhin elokuvafestivaali ja yksi maailman arvostetuimmista lyhytelokuvafestivaaleista. Tapahtuma järjestetään 51. kerran 10.–14. maaliskuuta 2021. Festivaalin sydän on kotimainen ja kansainvälinen kilpailu, ja vuosittain eri erikoisohjelmistoissa syvennytään ajan ilmiöihin ja kiinnostavimpiin tekijöihin. Tampereen elokuvajuhlat esittää ja palkitsee maailman parhaat tuoreet lyhytelokuvat ja parantaa maailmaa lyhytelokuva kerrallaan. Tapahtuman keskeisiä arvoja ovat avoimuus, vastuullisuus, monimuotoisuus ja tasa-arvo. Näihin arvoihin sitoudumme myös työyhteisönä.

Työharjoittelijaksi voi hakea kuka tahansa, jolla on tehtävään soveltuvia taitoja, opintoja tai muuta harrastuneisuutta. Jos olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, osaat kommunikoida suullisesti ja kirjallisesti vähintään englannin kielellä ja omaat perustason tietotekniset taidot, hae meille! Työn suorituspaikka on elokuvajuhlien toimisto ja työaika on sopimuksesta riippuen n. 30h/vk. Työsuhteen kesto riippuu tehtävästä, sopimuksen mukaan aikavälillä joulukuu 2020 – maaliskuu 2021. Harjoittelu on palkaton, mutta tarjoamme harjoittelijoille lounasedun (Tullikamari & Telakka) ja korvaamme kohtuulliset työmatkakulut. 

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelusta Tampereen elokuvajuhlilla, lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen laura.laaksonen(a)tff.fi, laita viestin otsikoksi hakemasi työtehtävän nimike. Hakuaika päättyy 5.10.2020.

Etsimme työharjoittelijoita seuraaviin määräaikaisiin tehtäviin:

OHJELMISTO- & TUOTANTOASSISTENTTI

Ohjelmisto- ja tuotantoassistentti avustaa ohjelmistokoordinaattoria elokuvaohjelmiston parissa (esitysluvat, painomateriaali, esityskopiot, kuljetus) sekä tuotantokoordinaattoria tuotannollisissa järjestelyissä (sopimusasiat, aikataulutus, käytännön järjestelyt). Tehtävässä eduksi ovat tarkkuus ja täsmällisyys sekä Excel-ohjelmiston hallinta. 

VIESTINTÄASSISTENTTI/GRAAFIKKO

Viestintäassistentti avustaa viestintäkoordinaattoria niin tiedotukseen kuin markkinointiin liittyvissä tehtävissä. Työnkuva sisältää erityisesti kuvankäsittelyä (Photoshop) ja taittoa (InDesign). InDesign- ja Photoshop -ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi.

VIESTINTÄASSISTENTTI/SISÄLLÖNTUOTTAJA

Viestintäassistentti avustaa viestintäkoordinaattoria niin tiedotukseen kuin markkinointiin liittyvissä tehtävissä. Työnkuva sisältää nettisivujen (WordPress) ja somekanavien (Facebook, Instagram, Twitter) päivittämistä. Kirjalliset lahjat sekä hyvä englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. 

VIERASASSISTENTTI

Vierasassistentti avustaa vieraskoordinaattoria kansainvälisten ja kotimaisten vieraiden kutsuissa, akkreditoinnissa, matka- ja majoitusjärjestelyissä, sekä vieraiden henkilökohtaisten aikataulujen tekemisessä. Kielitaito, Excel-ohjelmiston käyttö ja (kaikki) kansainvälinen kokemus katsotaan eduksi.

Read the English version here.