Pienet ja isot tapahtumat juuri nyt

Tervetuloa verkkosivujemme uuteen osioon. Elokuvajuhlien aikana tältä sivulta löytyvät ajankohtaiset vinkit ja erikoisemmatkin ideat. Sivua seuraamalla tiedät tarjoukset festivaalilla ja sen lähiympäristössä. Jatkamme myös uutisten ja uutiskirjeiden julkaisemista. Saat tilattua uutiskirjeet täältä.

Ajankohtaissivullamme on aina parhaat vinkit päivään. Uutiskirjeet taas kertovat festivaalivierasta koskevat käytännöt, ammattilaisten tapaamiset, elokuvauutiset ja festivaalitapahtumat. Lisäksi tiedotamme somessa. Muista linkittyä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja seurata YouTube-kanavaamme. Näin pysyt varmasti ajan tasalla.

Lyhyesti lupaavaa

Lyhyesti lupaavaa tarjoaa päivän lyhytelokuvatärpit koko elokuvajuhlien ajan. Tampereen elokuvajuhlilla löytyy tänäkin vuonna monipuolisia kokonaisuuksia ammattilaisille ja amatööreille.

Elokuvajuhlien asiantuntijoilla on mistä ohjelmistonsa valita. Festivaalille tarjottiin tänä vuonna yli 5 000 elokuvaa ympäri maailmaa. Kotimainen ja kansainvälinen kilpailu paljastavat elokuvan – ja maailman – tämänhetkisen suunnan. Kuratoidut näytöskokonaisuudet taas etsivät lyhytelokuvien merestä virtaukset ja helmet. Festivaali tarjoaa ajankohtaisia aiheita, retrospektiiviä ja kuriositeetteja.

Tapahtuu tänään

Tampereen elokuvajuhlat ei tyydy vain näyttämään elokuvia, vaan festivaali on täynnä tapahtumia brunssista poetry slamiin. Tästä luet parhaat palat päivittäin.

Ilmaiset ilot

Kaikesta kulttuurista ei tarvitse maksaa. Tänäkin vuonna tarjoamme yhteistyökumppaniemme ja tukijoidemme ansiosta monia näytöksiä ja tapahtumia täysin ilmaiseksi.

Tampereen tähdet

Kotikaupunkimme Tampere on rikas tapahtumakaupunki. Joskus on hyvä ottaa askel ulos festivaalihumusta ja tutustua myös kaupungin muuhun tarjontaan. Tässä kerromme viestintätiimin parhaat reippailureitit, ravintola- ja tapahtumavinkit festivaalin aikaan.