Tule vapaaehtoiseksi Filkkareille

Festivaali jalkautuu kaupunkiin tuttuun tapaan 6.–10. maaliskuuta 2019.
Talkootehtäviä on sekä tapahtumaviikolla että satunnaisesti sitä ennen ja sen jälkeen.
Talkoolaishaku vuoden 2019 festivaalille on auki 9.1.–6.2.2019.

Voit ilmoittautua talkoolaiseksi täällä.

TALKOOLAISELTA ODOTETAAN:

Talkoolaisen tulee olla täysi-ikäinen. Odotamme positiivista asennetta, sitoutumista annettuun työtehtävään sekä joustavuutta. Tietyissä asiakaspalvelutehtävissä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, ja lisäksi muiden kielten, etenkin englannin, osaamisesta on taatusti hyötyä. Työskentelyä minkäänlaisten päihteiden vaikutuksen alaisena ei sallita. Tutustu talkoolaisten monipuolisiin tehtäviin tarkemmin täällä.

TALKOOLAISTEN ETUJA:

FESTARIPAITA ja -KANGASKASSI
Tyylikäs t-paita on kätevä työvaate festivaalilla. Festarin kangaskassi taas on jo käsite sinällään ja hyvä keino erottua tavanomaisesta kangaskassiväestä.

STAFF-RUOKA
Staffin ruokailupaikkoja festivaalin aikana ovat Pure Bite, FaFa’s, Klubi, Plevna, Kuppi, Pala Cafe, BaBa’s Kitchen ja Gopal.
Yhdestä työvuorosta saa yhden ruokalipukkeen.

STAFF-LOUNGE
Staff-Lounge sijaitsee tuttuun tapaansa Finlaysonin alueella. Sieltä löydät pientä syömistä ja tilassa voit rentoutua rauhassa mukavilla sohvilla ja säkkituoleilla. Myös kaikista muista festarin toimipaikoista tai heti niiden läheltä löytyy talkoolaisille omat taukotilansa.

STAFF-PASSILLA NÄYTÖKSIIN
Staff-passilla pääset niihin normaalihintaisiin näytöksiin, joihin on tilaa näytöksen alkaessa.

FESTARIKLUBIT @ KLUBI
Festarin iltaklubit pidetään Tullikamarin aukion Klubilla. Festaripassilla pääset klubbailemaan ilmaiseksi niin kauan kuin tilaa riittää! Iltojen ohjelmasisällöistä julkaistaan tarkempaa tietoa lähempänä festivaalia.

KATALOGI
Paksussa festariopuksessa on esitelty kaikki festivaalin elokuvat.

TYÖKOKEMUS
Festivaalilla työskennellessäsi kartutat työkokemusta ja pääset kohtaamaan monenlaisia ihmisiä ja erikoistilanteita.

TYÖTODISTUS
Halutessasi saat työtodistuksen festivaalilla työskentelystä.

PÄÄTÖSKEMUT
Festivaaliviikon päätteeksi järjestetään päätöskemut runsaine tarjoiluineen, joiden jälkeen on myös mahdollisuus jatkaa iltaa eräässä paikallisessa toimintabaarissa.

TYÖAJAT

Yhden työvuoron kesto on noin kuusi tuntia.
Työvuorojen toteutusajankohdat ovat kiinni tehtävästä. Riippuen tehtävästä vuoroja voi olla oikeastaan mihin aikaan vaan aamusta aina yömyöhään. Kaikille halukkaille löytyy varmasti sopivat työvuorot.
Tietyt ennakkotehtävät saattavat tapahtua jo ennen festivaaliviikkoa. Myös heti festarin jälkeen on mahdollisuus toimia vielä talkoolaisena eri jälkitehtävissä.

MILLOIN SINUUN OLLAAN YHTEYDESSÄ?

Hakuaika päättyy 6.2.2019. Sinuun ollaan yhteydessä noin kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Valintojen yhteydessä saat myös infokirjeen, josta löytyy tarkempaa tietoa tapahtumasta.
Valintatietojen lähettämisen jälkeen tiimien vetäjät / paikkavastaavat sopivat työvuorot omien talkoolaisten kanssa ja tarvittaessa järjestävät tarvittaessa perehdytykset tehtävistä.
Yleiset tiedustelut talkoolaisasioista voi lähettää festarin tuotantokoordinaattori Mikko Sorrelalle (mikko.sorrela[at]tff.fi).