Vapaaehtoishaku

Tampereen elokuvajuhlat etsii vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin!

 

Festivaali tempaisee Tampereen mukaansa 53. kertaa 8.–12.3.2023.

Tutustu vapaaehtoisten monipuolisiin tehtäviin.

 

Vapaaehtoishaku on auki 10.2.2023 asti.

Hakulomake

Mitä odotamme sinulta?

Olet vähintään 18-vuotias ja valmis sitoutumaan annettuihin työtehtäviin. Joustavuus ja positiivinen asenne takaavat toimivan työyhteisön ja hyvän festarielämyksen kaikille. Asiakaspalvelutehtävissä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Muiden kielten osaaminen on pelkästään positiivinen asia.

FESTIVAALIN TYÖAJAT JA -VUOROT
Yhden työvuoron kesto on noin 5-6 tuntia, ja vapaaehtoiselta edellytetään työskentelyä vähintään neljänä eri päivänä. Pyrimme löytämään kaikille sopivat työvuorot. Tehtävästä riippuen työvuorot sijoittuvat erilaisiin aikoihin aikaisista aamuista myöhäisiin iltoihin. Jotkut työtehtävät ajoittuvat festivaaliviikkoa edeltävälle sekä sen jälkeiselle ajalle.

Festivaalimme noudattaa tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden periaatteita. Edellytämme vapaaehtoisilta arvojemme mukaista toimintaa ja sitoutumista turvallisemman tilan periaatteisiin.

Turvallisemman tilan periaatteet

Mitä tarjoamme sinulle?

STAFF-PASSI JA NÄYTÖSEDUT
Kaikki vapaaehtoiset saavat henkilökohtaisen staff-passin.
Vapaaehtoiset saavat pääsyn festivaalin elokuvanäytöksiin, mikäli niissä on tilaa, ja pääsevät myös katsomaan festivaalin elokuvaohjelmistoa verkossa FesthomeTV-palvelun kautta. Passilla saa myös erilaisia etuja mm. alennuksia festivaalin yhteistyöravintoloista.

T-PAITA JA OHJELMAKIRJA
Vapaaehtoisena saat festivaalin ohjelmistoa esittelevän ohjelmakirjan sekä elokuvajuhlien t-paidan, joka on samanlainen kuin viime vuoden festivaalilla. Ympäristösyistä olemme luoneet t-paidalle pitkäikäisen designin ja kannustamme vapaaehtoisiamme käyttämään samaa paitaa festivaalilla useampana vuonna.

STAFF-RUOKAILU JA TAUKOTILAT
Vapaaehtoisille tarjotaan ruoka jokaista 5 tunnin työvuoroa kohden. Muistathan mainita mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat ilmoittautumislomakkeessa.
Kaikkien festivaalin työntekijöiden käytössä on omat taukotilat, joista löytyy pientä purtavaa ja virvokkeita. Taukotilat sijaitsevat festarin eri toimipaikkojen yhteydessä tai niiden välittömässä läheisyydessä.

TYÖKOKEMUS JA TYÖTODISTUS
Vapaaehtoisena saat arvokasta työkokemusta ja sinulla on mahdollisuus luoda verkostoja niin työelämään kuin vapaa-ajallekin. Työtehtävissäsi saat sopivasti vastuuta, mutta myös ohjausta ja tukea sinulle nimetyltä vastaavalta työntekijältä. Halutessasi saat festivaalilla työskentelystä työtodistuksen.

Tutustu tehtäviin

Kuinka haku etenee?

Hakuaika vapaaehtoiseksi päättyy 10.2.2022.

Ilmoitamme valinnoista ja työtehtävistä noin kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi.

Vapaaehtoiset saavat samassa yhteydessä lisätietoa festivaalin käytännöistä. Tiimien vastaavat sopivat ennen festivaalia vapaaehtoisten työvuoroista ja järjestävät perehdytyksen tehtäviin.

Mikäli heräsi kysymyksiä vapaaehtoisasioihin liittyen, voit ottaa yhteyttä: jenny.sjoroos@tff.fi

Hakulomake