Saavutettavuus

1. Cine Atlas

Koskikeskus, Hatanpään valtatie 1

 

Sisäänkäynti

Koskikeskuksen kaikki sisäänkäynnit ovat esteettömiä. Myös kauppakeskuksessa pääsee liikkumaan esteettömästi hissejä käyttäen. Festivaalin pääsisäänkäynti on Koskenrannan sisäänkäynti (kuva 1), josta löytyy sähköiset liukuovet sekä luiska.

Koskenrannan sisäänkäynti

Elokuvateatteri

Kaikissa Cine Atlaksen elokuvasaleissa on tilaa pyörätuoleille. Salin 1 pyörätuolipaikoille pääsy on mahdollista vain henkilökunnan avustuksella. Saleihin 2, 3 ja 4 pääsee pyörätuolilla suoraan aulasta, pyörätuolipaikat ovat salin eturivissä.

WC-tilat

Cine Atlaksesta löytyy yksi esteetön WC. Lisää esteettömiä WC-tiloja on Koskikeskuksen 0. ja 1. kerroksissa.

Kulku kauppakeskuksen muihin kerroksiin

Cine Atlaksesta 0-kerroksesta pääsee kauppakeskukseen joko liukuportaita tai hissiä käyttämällä. Hissi löytyy käytävältä Cine Atlaksen sisäänkäynnin takaa.

Kulku Cine Atlakseen kauppakeskuksen 1. kerroksesta

Hissi kauppakeskuksesta Cine Atlakseen

2. Arthouse Cinema Niagara

Kehräsaari B
Sisäänkäynti Niagaraan

Rakennuksen ulko-ovi on ulospäin avattava lasiovi. Ulko-ovelta lipunmyyntipisteelle ja elokuvasaliin tullessa on kaksi noin 5 cm korkeaa kynnystä. Tapahtumapaikan henkilökunta avustaa tarvittaessa kynnysten yli.

Elokuvateatteri

Niagaran elokuvasalin etuosassa on kaksi pyörätuolipaikkaa. Elokuvasalissa on induktiosilmukka. Lipunmyynnissä ja ravintolan puolella ei ole induktiosilmukkaa.

WC-tilat

Elokuvateatterin käytävällä on esteetön WC.

Niagaran sisäänkäynti

3. Tuulensuun Palatsi

Palatsin pääovella on luiska, jota pitkin pyörätuolilla pääsee sisälle. Käytävät ja oviaukot ovat leveitä.

Ravintola, narikka sekä itse saapuminen Tuulensuun Palatsiin ovat kaikki samassa kerroksessa. Ravintolatilassa on mahdollista liikkua korotetulle katsomo-osiolle.

Henkilökunta on koulutettu opastamaan ja avustamaan liikunta- ja aistirajoitteisia asiakkaita.

WC-tilat

Esteetön WC sijaitsee narikan takana saapumiskerroksessa.

 

4. Tampereen tuomiokirkko

Kirkkosali ja katutason tilat ovat esteettömiä. Esteetön sisäänkäynti Rautatienkadulta. Luiska käytettävissä tilaisuuksien aikana ja tarvittaessa. Kirkkosalissa on induktiosilmukka. Avustavat koirat ovat tervetulleita.

WC-tilat

Esteetön wc sijaitsee kirkkosalin takaosassa, vasemmalla puolella pääovelta katsottuna. Koko n. 1,7 x 1,7 m.

5. Tullikamarin Klubi

Tullikamarin aukio 2

Pakkahuoneelle ja Klubille on helppo tulla myös pyörätuolilla. Pakkahuoneen pääsisäänkäynnille (rakennuksen rautatieaseman puoleisella sivulla) pääsee autolla. Myös Klubille pääsee vaivattomasti luiskaa pitkin pääovesta Itsenäisyydenkadulta. Klubilta löytyy inva-wc.

Henkilökohtainen avustaja pääsee pääsääntöisesti työnantajansa kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla. Saattaja maksutta samalla lipulla myös näkövammaisille sekä liikuntarajoitteisille ilman pyörätuolia.

6. Tampereen yliopisto – Linna

Tietoja pävitetään

7. Yliopistonkatu 58 D, Tampere

Esteetön kulku Pinninkadun puolelta (Pinninkatu 55 A, porttikongissa ovi 58 D) 0-kerroksesta hissillä 1 kerrokseen. Hissin ovet avautuvat Liikelaiturin pääoven vieressä. Yliopistonkadulta (Yliopistonkatu 58 D) vastassa ovat muutamat rappuset. Ulko-ovilla on summerit nimellä ”Pirkanmaan Tanssin Keskus”.

Tilassa on esteetön WC.

Eriksen rakennettavassa katsomossa on pyörätuolipaikkoja.

Muut tapahtumapaikat

Himmelblau: Puuvillasali

Himmelblaun galleriatilaan on erillinen invareitti Finlaysoninkuja 7, mutta perille pääsee pyörätuolilla myös hissillä Finlaysoninkuja 9 portaikosta.

Paikassa on pyörätuoliluiska ja galleriassa on helppo kulkea.

Wc:t ovat pienehköt. Erillinen Inva-wc on invareitin varrella.

Induktiosilmukoita ei tilassa ole.

Tapahtumakeskus

Vooninki: Tilat ovat samassa kerroksessa, katutasossa. Ei rappusia tai korkeita kynnyksiä. Edessä wc-tilat, myös esteetön inva-wc. Koko tila on toimiva liikuntarajoitteisille.

Terde:  Tila on kahdessa tasossa, sisällä rappuset. Tilan ylätasanteelle pääsee pyörätuolilla, joten se on esteetön. Pyörätuoli Terden ja Vooningin keskellä olevassa aulassa. Tilan yhteydessä käytetään samoja wc-tiloja kuin Vooningissakin.

Tapahtumapaikkakartta 2023