Kuvaukset eri vapaaehtoistehtävistä

CATERING / TARJOILUT
Catering-tiimissä toimit apulaisena erilaisissa tilaisuuksissa, kuten festivaalikeskuksen tarjoiluissa. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan festarin monipuolisiin toimintaympäristöihin ja tilanteisiin.

Työtehtävät ajoittuvat festivaaliviikon tiistaista seuraavaan maanantaihin.

 

CEREMONIES / KUULUTUKSET
Toivotat katsojat tervetulleiksi näytöksiin ja kerrot, mikä näytös on kyseessä. Lisäksi esittelet tapauskohtaisesti paikalla olevat ohjaajat. Näytöksissä olisi toivottavaa mainostaa myös muuta festivaalin sisältöä. Kuulutustehtäviä voi olla lisäksi esimerkiksi Festariklubilla iltabileiden juontotehtävissä.

Tiimin tehtäviä on festivaaliviikolla keskiviikosta sunnuntaihin.

CREW
Festarin vaihtelevin ja monipuolisin vapaaehtoistehtävä. Työtehtävään sisältyy esimerkiksi kevyt tapahtumarakentaminen ja -purkaminen, yleisluontoisissa pienissä asioissa avustaminen kuten tapahtumatarjoilut, roudaaminen, narikka-apu yms. Tehtäviin voi kuulua myös esim. festivaalikeskuksen stagen äänimiehen avustavia hommia, tilojen siistimistä ja festarin toimipisteiden yleistä järjestelyä. Lisäksi tietyissä festarin kohteissa Crew hoitaa myös ovihenkilöiden tehtäviä. Tämän yleispestin työajat ja -tehtävät on mahdollista aikatauluttaa joustavasti, ja tehtäviä on tarjolla laajasti niin festivaaliviikolla kuin sitä ennen sekä jälkeenkin.

CUSTOMER SERVICE TEAM / ASIAKASPALVELU
Tässä asiakaspalvelutehtävässä pärjää reippaalla ja iloisella asenteella sekä tehtävään sopivalla tarkkuudella. Lipunmyyntipisteitä ovat Cine Atlas ja Niagara. Tämän tiimin työkaluina toimivat lipunmyyntijärjestelmä sekä tavanomaiset maksupäätejärjestelmät, joiden käyttöön vapaaehtoiset saavat koulutuksen.

Tehtäviä on festivaaliviikolla maanantaista sunnuntaihin.

DOOR PERSONNEL / OVIHENKILÖT
Tässä tehtävässä olet vastuussa näytösten pääsylippujen tarkistuksesta sekä näytöksen yleisestä sujuvuudesta ja viihtyvyydestä. Toimenkuvaan kuuluu lisäksi tarpeen mukaan pienet avustavat tehtävät omassa näytöspaikassa, joita ovat Cine Atlas ja Niagara.

Näitä vapaaehtoisten piirissä sangen suosittuja tehtäviä on festivaaliviikolla maanantaista sunnuntaihin.

GUEST INFO / VIERASINFO
Guest Infossa olet vastuussa kotimaisten ja kansainvälisten vieraiden asiakaspalvelusta sekä festivaalimateriaalien ja näytöslippujen jakamisesta sekä lipunmyynnistä.

Guest Info palvelee vieraita festivaaliviikolla tiistaista lauantaihin.

HOST TEAM
Tässä tiimissä huolehdit tuomaristojen tarpeista ja toiveista heidän päivittäisessä toiminnassaan festivaalin aikana, ja autat tarvittaessa juoksevien asioiden hoitamisessa.

Host Team palvelee festivaaliviikolla tiistaista sunnuntaihin.

STREET TEAM / MAINOSJAKELU
Tiimin vastuulla on muun muassa festivaalin julisteiden ja muun mainosmateriaalien jakelu. Tehtävät sijoittuvat aikavälille 30.1.-6.3. ja sinuun ollaan yhteydessä jo ennen hakuajan päättymistä. Jakelupäivät sovitaan yhdessä vapaaehtoisen kanssa. Halutessasi voit olla myös muissa vapaaehtoistehtävissä itse festivaaliviikolla.