Talkootehtävien kuvaukset

CATERING / MUONITUS

Toimit catering-tiimissä apulaisena erilaisissa tilaisuuksissa, kuten festivaalikeskuksen tarjoiluissa. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan festarin monipuolisiin toimintaympäristöihin ja tilanteisiin.

Työtehtävät ajoittuvat tapahtumaviikolla tiistaista maanantaihin (8.–14.3.).

CEREMONIES / KUULUTTAJAT

Toivotat katsojat tervetulleiksi ja kerrot, mikä näytös on kyseessä. Lisäksi esittelet tapauskohtaisesti paikalla olevat ohjaajat. Näytöksissä olisi toivottavaa mainostaa myös muuten festivaalia. Tarkemmat tiedot saat kuuluttajien vastaavalta. Kuulutustehtäviä voi olla lisäksi esimerkiksi Festariklubilla iltabileiden juontotehtävissä.

Tiimin tehtäviä on tapahtumaviikolla keskiviikosta sunnuntaihin (9.–13.3.).

CREW

Festarin vaihtelevin ja monipuolisin talkootehtävä. Työtehtäviin lukeutuu esimerkiksi kevyt tapahtumarakentaminen ja -purkaminen, yleisluontoinen avustaminen, kuten tapahtumatarjoilut, roudaaminen tai narikka-apu. Monipuolisiin tehtäviin voi kuulua myös esim. äänimiehen avustavia hommia, tilojen siistimistä ja toimipisteiden yleistä järjestelyä. Tietyissä kohteissa Crew hoitaa myös ovihenkilöiden tehtäviä.

Tämän all-around -talkoopestin työajat ja -tehtävät on mahdollista aikatauluttaa joustavasti, ja tehtäviä on tarjolla laajasti niin festariviikolla kuin sitä ennen sekä jälkeenkin.

CUSTOMER SERVICE / ASIAKASPALVELU

Tässä asiakaspalvelutehtävässä pärjää reippaalla ja iloisella asenteella sekä tehtävään sopivalla tarkkuudella. Lipunmyyntipisteitä on useita, mm. Cine Atlas, Niagara ja Festival Shop.

Tämän tiimin työkaluina toimivat lipunmyyntijärjestelmä sekä tavanomaiset maksupäätejärjestelmät, joiden käyttöön talkoolaiset saavat koulutuksen ennen festivaalia. Tehtäviä on festivaaliviikon lisäksi jo festivaalia edeltävällä viikolla (2.–13.3.).

DOOR PERSONNEL / OVIHENKILÖT

Tässä tehtävässä olet vastuussa näytösten pääsylippujen tarkistuksesta sekä näytöksen yleisestä sujuvuudesta ja viihtyvyydestä. Toimenkuvaan kuuluu lisäksi tarpeen mukaan pienet avustavat tehtävät omassa näytöspaikassa, joita ovat Cine Atlas ja Niagara.

Näitä talkoolaisten piirissä sangen suosittuja tehtäviä on tarjolla tapahtumaviikolla keskiviikosta sunnuntaihin (9.–13.3.).

GUEST INFO / VIERASINFO

Guest Infossa olet vastuussa kotimaisten ja kansainvälisten vieraiden asiakaspalvelusta sekä festivaalimateriaalien ja näytöslippujen jakamisesta sekä lipunmyynnistä.

Guest Info palvelee vieraita tapahtumaviikolla keskiviikosta sunnuntaihin (9.–13.3.).

HOST TEAM

Tässä tiimissä huolehdit  tuomaristojen tarpeista ja toiveista heidän päivittäisessä toiminnassaan festarin aikana, ja autat tarvittaessa juoksevien asioiden hoitamisessa.

Host Team palvelee tapahtumaviikolla tiistaista sunnuntaihin (8.–13.3.).

PHOTOS / VALOKUVAUSTIIMI

Tallennat festivaalin tilanteet ja tunnelmat tapahtumapaikoilla. Valokuvaajiksi hakevilta edellytetään omaa kameraa. Tehtäviä on tapahtumaviikolla ja sitä ennen.

 

STREET TEAM / MAINOSJAKELU

Tiimin vastuulla on muun muassa festivaalin julisteiden ja muun mainosmateriaalien jakelu. Tehtävä alkaa helmikuussa, ja sinuun ollaan yhteydessä jo ennen hakuajan päättymistä. Halutessasi voit olla myös muissa talkootehtävissä itse tapahtumaviikolla.