Miten Keikalla.fi toimii?

Själö – Island of Souls -näytös esitetään Keikalla.fi-alustalla suorana lähetyksenä keskiviikkona 10.3. klo 21. Liput näytökseen ovat myynnissä lippu.fi -verkkokaupassa sekä Tampereen elokuvajuhlien omassa Festival Shopissa.  Keikalla.fi-palvelu vaatii rekisteröitymisen.

Keikalla.fi tapahtumat lähetetään suorana livestream-lähetyksenä live.keikalla.fi-sivustolla. Esityksestä ei muodostu tallennetta, vaan näytös on katsottavissa ainoastaan suorana lähetyksenä.

Lipun ostaminen ja näytöksen katseleminen

 1. Osta katseluoikeus Själö – Island of Souls -näytökseen Lippu.fi-sivustolta: www.lippu.fi/artist/tampere-film-festival/tampere-film-festival-sjaeloe-island-of-souls-2899654
 2. Onnistuneen oston jälkeen saat sähköpostiisi näytöksen katsomiseen tarvittavan koodin. Huomaa, että koodi löytyy Lippu.fi:n lähettämästä TILAUSVAHVISTUKSESTA, ei itse lipusta. Kyseisen sähköpostin otsikko on: ”TILAUSVAHVISTUS Lippu.fi-verkkokaupasta, tilausnumero: 12345678”
 3. Aktivoi koodi menemällä osoitteeseen live.keikalla.fi/koodi.
 4. Rekisteröidy Keikalla.fi-palveluun (ohjeet rekisteröitymiseen yllä).
 5. Sivusto pyytää lipun oston yhteydessä saamaasi  vihreää koodia, kun kirjaudut.
 6. Näet ostamasti tapahtumat omalla Keikalla.fi-tililläsi. Pääset katsomaan Själö – Island of Souls -näytöstä keskiviikkona 10.3. klo 21. Tapahtumasta ei jää tallennetta.

Internet-yhteys:

Striimiä seurataksesi tarvitset internetiin yhdistetyn tietokoneen tai mobiililaitteen. Minimisuositus internetin latausnopeuteen on 10Mb/s. Parhaimman elämyksen saat kun seuraat esitystä isolla näytöllä ja laadukkailla kuulokkeilla tai kaiuttimilla.

Rekisteröityminen Keikalla.fi -palveluun

 1. Mene sivulle keikalla.fi
 2. Klikkaa Kirjaudu-linkkiä sivun oikeassa yläkulmassa.
 3. Luo uusi tili klikkamalla ”Luo Keikalla.fi-tili tästä” -kohdassa linkkiä.
 4. Syötä sähköpostiosoitteesi ja keksimäsi salasana (vähintään 8 merkkiä).
 5. Tutustu palvelun käyttöehtoihin ja hyväksy ne klikkaamalla ylintä ruutua.
 6. Klikkaa ”Luo tili”-painiketta.
 7. Sähköpostiisi lähetetään palvelun aktivointiviesti. Mene sähköpostiisi, etsi ”Aktivoi Keikalla.fi-tilisi”-aiheella lähetetty viesti, avaa se ja klikkaa ”Aktivoi”-painiketta.
 8. Onneksi olkoon, tilisi on valmis käytettäväksi!